468x60

.

Happy Birthday En.Z...

Saturday, October 25, 2008

Photobucket

happy birthday to you, en. zakaria rosman..!!

sape diek..?? mentor ku yg "terbaik"..!!

haha... ape tuh..?? hadiah utk beliau lah. aku ta bg lg... tapi dah publish di sini... konpem diek tgk.. hahaha...

anyway, may allah blez u in anything you do.. and gud luck for your final paper ya... ;p



ketika kami sedang merenk...

Friday, October 24, 2008

ketika merenk kerana tiada kelas...
maka terhasil lah gambar2 di bawah...



Photobucket

caption: borak2 tyme...

Photobucket

caption: scandalize...

Photobucket

caption: mereka memang ta de keje...

Photobucket

caption: fuad ketika bertukar menjadi shrek...

Photobucket

caption: abg eyra dan abg sue...haha...

Photobucket

caption: mereka sangat happening...

Photobucket

caption: adakah fuad bakal menjelma jadi shrek lagi..??

Photobucket

caption: kami budak nakal HND 3(2)...




Playground...


biasa ah tade keje ni... kelas pon ta de... so kami pon jadi la kanak2 riang ribena sebentar... enjoy the photos..!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket




Majlis Anugerah Kecemerlangan Akademik (MAKA) 2008

Thursday, October 23, 2008

Photobucket

caption: b4 ke college

oh dengan bangga nye aku menaip title entry kali ini... (perasan terlebih...) yeah. event nya bermula 6.30pm.. pendaftaran and bla bla... and then start majlis 7.30pm. memang "terbaik" la majlis kali ni. boleh dikatakan grand la sbb b4 dis takde pon beriye2 majlis nye.

Photobucket


Photobucket

caption: awards yg aku dapat

oh aku dapat 2 award semalam.. 1st, College Outstanding Performance Award (COPA) and 2nd, Anugerah Perak Akademik dan juga cash money bernilai RM40.. hahaha..anugerah perak je...ta mampu cam abg aku tuh dpt emas dgn delima. sampai 4 sijil die bolot smlm. huk3. takpe...sem ni aku akan teruskan usaha. haha...terasa poyo..

Photobucket

caption: ok semua, tayang sijil..!!

Photobucket

caption: budak2 table 9 yang sangat kuat makan

mlm tu mmg happening. dgn dak2 table aku kecoh makan aje. mentang2 ah mknan best giler.. siap mintak lebeyh plak diorg ni. then, asyik bergambar je smpai masing2 kehabisan battery. ahh...penat ah nk taip bnyak2. tgk je ler gmbar2 yg ade ni.. but kualiti gmbar agak tidak memuaskan. mcm2 kamera guna. gmbar2 dr photographer mlm tu akan aku usahakan kemudian.. ;p

Photobucket

caption: with my mentee; kak wani..

Photobucket

caption: senior2 aku

Photobucket

caption: mentor dan mentee yg paling "cemerlang"

Photobucket

caption: gewdik2 bersama en. z..

Photobucket

caption: pose kat dpn stage

Photobucket

caption: bersama artis malam itu.

Photobucket

caption: adek dan abg yg "terbaik"

Photobucket

caption: gewdik2 bersama di luar dewan

Photobucket

caption: gila kamera

Photobucket

caption: with budak pandai

Photobucket

caption: with en. hisham yg happening..!!




majlis hari raya 2008


Photobucket



memang gempak giler ah majlis hari raya kat kolej semalam (kata2 dr yamasaki). click here untuk maklumat lanjut...

aku ta mkn ape2. sebab dgr cite ramai komen mknan ta sedap. menu makanan nye aku ta pasti tapi anda semua boleh
click here lagi skali utk maklumat lebih lanjut. haha...

Photobucket

Photobucket



anyway, gmbr juga ta bnyak. haha.




attention..!!


blog kuwh agak kucar kacir buat beberapa hari.
sedang menukar layout baru.
harap faham.
and aku mahu mintak tolong semua.
aku terdelete semua blogger list aku.
tolong lah meninggalkan url kamu semua di chat box aku.
utk yg masih tiada dlm list aku la.
trimas...



majlis hari raya di rumah papaku; en.z

Monday, October 20, 2008

oh da lama da pon majlis ni. but photographer nye; apish baru je bagi aku gmbar2 ini... meriah btol majlis di rumah baru en.z ni. haha....mentor mentee ta seme dtg. so sad.... but tetap best. lagi2 kek cokelat yg kununnye en.z buat smpai kul 3 am... haha.. anyway, enjoy the photos. malas taip banyak2... sebab sedang ber-bueno..!! ;p


Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket




 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates