32 Video Skandal Seks Ariel PeterPORN

9:15 pm

32 video skandal seks ariel peterpan hangat betul sekarang.

32 video? itu perempuan je.

dengar cerita dengan lelaki pun dia rakam sama.

kau ni nafsu naga ke apa ariel?

dah la skandal kau semua HOT je.


amaran: kaum lelaki jangan lebih-lebih
sebaldi air tertumpah pulak












dah habis korang jamu mata?

kalau boleh, 32 semua aku nak letak kat sini.

tapi buat apa?

kang orang cop blog aku blog lucah.

hahahahaha!

korang nak awek macam ni?

kena lah tuntut ilmu dari tok guru Nazril Irham.

siapa?




hah! ini lah dia.

dia ni anak buah Tiger Wood dengan Edison sebenarnya.

hebat kan?

lelaki dengan perempuan semua dia sebat.

ada siapa siapa nak join dia dalam industri ni?

(^_________^)


You Might Also Like

14 comments

  1. bia betoi smpi 32??nk join la ngan dia dalam industri ni..ahahaha

    ReplyDelete
  2. tak sampai 32 wakakakaakakaka!

    ReplyDelete
  3. biasalah lelaki ada satu nafsu.. bila 9 akal tak digunakan untuk lawan nafsu perghh semua dia sapu!

    ReplyDelete
  4. Nak komen entry bola kat atas td, scroll down tgk ada gmbar seksi teros ubah pikiran..

    Ariel.. kerja ko memang tak kemas...

    ReplyDelete
  5. nama pun player... dah agak dah dia bantai macam2 hehe

    ReplyDelete
  6. ahahha
    org ensem, mst dpt skandal hot
    yg laki pun mst hot jugak
    kehkeh

    ReplyDelete
  7. haha. apihh. aku pon nk join. cam sial layn. awek cun2. gebu. haha!. xbley blah. grr :P

    ReplyDelete
  8. ish..ramai lagi yg cute2 m cun2 xde..ish.ish..gila power ayat2 die...

    ReplyDelete
  9. ish..ramai lagi yg cute2 xde dlm pic..gila power ayat..

    ReplyDelete
  10. ish..ramai lagi yg cute2 n cun2 xde pic..gila power ayat die..:)

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S