468x60

.

Gambar Pra-Perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya

Thursday, April 26, 2012
 
Gambar Pra-Perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya oleh Saiful Nang CandidSyndromeEnd of Internship. Farewell Party, PCG

Wednesday, April 25, 2012

entry lambat update sebab saya di UTP gigih menyiapkan segala report yang diperlukan. yeah, dah tamat internship tujuh bulan pada 20 April 2012 yang lepas. Alhamdulillah, dan terima kasih semua staff Olefins & Derivatives Department, PETRONAS Chemicals Group yang happening! saya sayang semua ketat-ketat.


banyak kan makanan? gemuk saya sepanjang minggu terakhir di PCG.
Be Dazzled in Style - Suria KLCC Fashion Week

Friday, April 20, 2012


Pada hari Rabu, 18 April 2012, Suria KLCC telah mengadakan majlis perasmian Spring/Summer 2012 Fashion Show untuk 23 jenama yang dikenali ramai. Dengan tema "Be Dazzled in Style", Suria KLCC menyediakan pelbagai aktiviti menarik dari 18 April hingga 11 Mei 2012 untuk semua penggemar fesyen! Ada fashion show, dan juga beauty workshop. Menarik bukan?Peraduan iPunya! Beli & Menang P1

Thursday, April 19, 2012


Pembekal jalur lebar 4G, Packet One Networks ( Malaysia) Sdn Bhd. (“P1”), memberi peluang kepada pelanggan baru mereka untuk memiliki dan merasai Volkswagen Golf TSI dan hadiah-hadiah menarik lain yang boleh dimenangi seperti 5 Samsung Galaxy Note, 10 kamera WiFi Samsung dan 20 pembesar suara X-mini melalui peraduan iPunya Beli & Menang P1. Menarik kan hadiah? Teruja tak? So, siapa je boleh join peraduan gempak camni? Mana-mana pelanggan baru P1 layak untuk bertanding dalam peraduan ini yang akan berlangsung pada 20 April hingga 17 Jun 2012!
Product Stewardship Workshop PCG

Tuesday, April 17, 2012


dah minggu akhir internship ni cambest pulak macam-macam aktiviti. pagi tadi, ada event company. Product Stewardship Workshop PCG kat level 40 dan level 41. jemput semua customer datang. saya jaga bahagian makanan. haruslah perempuan gemuk ni kan suka makan. hehehe~
Majlis Sepetang Bersama Blogger Denaihati Network #JumpaDenaihati

Monday, April 16, 2012Majlis Sepetang Bersama Blogger Denaihati Network #JumpaDenaihati telah diadakan pada Ahad, 15 April 2012, di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya. sebenarnya malas sangat nak taip panjang-panjang. walaupun penat semalam, tapi saya happy dapat jumpa blogger-blogger senior semua! segan pun ada sebenarnya. tabik spring lah! Jum lihat gambar? sila abaikan saya yang gemuk itu. #TwtupIpoh di PORT Ipoh, 28 April 2012

Saturday, April 14, 2012


#TwtupIpoh adalah tweetup yang terbesar akan diadakan di Ipoh. ye, kali ni kita terjah Ipoh. warga twitterjaya yang terlepas join #TwtupJohor hari tu , boleh lah join #TwupIpoh pulak! Detail #TwtupIpoh adalah seperti yang tertera di bawah:(Live Update) Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-25 #ABPBH25

Sunday, April 08, 2012Pengacara:

Didie Alias, Sharifah Shahira, Zizan Razak, Raja Azura

Persembahan:

Persembahan pembukaan malam anugerah oleh Stacy dengan membawa lagu Thriller besama Michael Jordan Asia.

Persembahan kedua dengan lagu Bad Romance dipersembahkan oleh Alyah bersama Maria Farida dan Watie.

Persembahan ketiga oleh Lisdawati dan suami, Fauzi Nawawi dan juga Ezlynn diiringi nyanyian lagu Queen of The Night dan Falling in Love With You oleh Datuk Siti Nurhaliza dan V.I.P.

Persembahan seterusnya oleh Tam Spider, Dato M Nasir dan Aizat dengan lagu Tanya Sama Itu Hud Hud.

Persembahan hebat oleh Dato Sheila Majid dengan lagu Antara Anyir & Jakarta dan Sinaran.


Persembahan khas oleh Aaron Aziz, Maya Karin dan Lisa Surihani untuk sketsa dari filem Ombak Rindu, dan persembahan lagu Ombak Rindu oleh Hafiz dan Adira.

Persembahan lagu-lagu lagenda; Tunggu Sekejap dan malam Di Pagar Bintang oleh Anuar Zain dan Dayang Nurfaizah, Seiring Sejalan oleh Najwa Latif dan Black, Merisik Khabar oleh Bob, Nirmala oleh Shila Amzah.

Persembahan oleh Azhar (Bintang Idola) dengan lagu Keabadian Cinta, Menaruh Harapan oleh Jaclyn Victor, Anggapanmu dan lagu Untukmu oleh Azlan The Typewriter dan Ziana Zain.

Persembahan lagu-lagu dangdut Shiha, Mas Idayu, Ramlah Ram, dan one Nation Emcee.

Persembahan penutup oleh Salma, Hazama, Faizal Tahir dan Man Kidal.

Penyampai Anugerah:

Nora Danish dan Adi Putra menyampaikan anugerah untuk kategori  Artis Berkumpulan/Duo Popular dan Artis Baru Wanita Popular.

Afdlin Shauki dan Harun Salim Bachik menyampaikan anugerah untuk kategori  Penyampai Radio Lelaki Popular dan Artis Komedi Wanita Popular.

Dato Seri Normala Samsudin dan Nurul Syuhada menyampaikan anugerah untuk kategori Pengacara TV Lelaki Popular dan Artis Baru Lelaki Popular.

Neelofa dan Ridzuan Hashim menyampaikan anugerah untuk kategori Pelakon TV Lelaki Popular dan Penyampai Radio Wanita Popular.

Chad, Kamilia dan Deen menyampaikan anugerah untuk kategori Pengacara TV Wanita Popular dan Artis Komedi Lelaki Popular.

Mustapha Kamal dan Erra Fazira menyampaikan anugerah untuk kategori Anugerah Seri Perak.

Rosyam Nor dan Fazura menyampaikan anugerah untuk kategori Penyanyi Lelaki Popular dan Pelakon Filem Lelaki Popular.

Dato Yusof Haslam, Shamsul Yusof, dan Syafiq Yusof menyampaikan anugerah untuk kategori Pelakon TV Wanita Popular dan Pelakon Filem Wanita Popular.

DJ Dave dan Wan Maimunah menyampaikan anugerah untuk kategori Penyanyi Wanita Popular.Keputusan:


Artis Berkumpulan/Duo Popular - Jaclyn Victor, Shila Amzah, Ning Baizura (3 Suara)

Artis Baru Wanita Popular - Tasha Shilla

Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail

Artis Komedi Wanita Popular - Didie Alias

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Dato Sheila Majid

Pengacara TV Lelaki Popular - Zizan Razak

Artis Baru Lelaki Popular - Johan Ariff Asaari

Pelakon TV Lelaki Popular - Fizz Fairuz

Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana

Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana

Artis Komedi Lelaki Popular - Johan

Anugerah Seri Perak - Datuk Siti Nurhaliza

Penyanyi Lelaki Popular - Hafiz

Pelakon Filem Lelaki Popular - Aaron Aziz

Pelakon TV Wanita Popular - Fasha Sandha

Pelakon Filem Wanita Popular - Maya Karin

Penyanyi Wanita Popular - Yunalis Zarai

Anugerah Bintang Paling Popular 2011 (87,689 undian) - Aaron AzizSENYAP Vol 1.1SENYAP atau nama penuh program ini, Social Enforcement For National Youth Awareness Program sebelum ini Kementerian Belia dan Sukan dengan Kerjasama Institut Penyelidikan dan Pembangunan Belia Malaysia (IPPBM) menggunakan platform SENYAP untuk memberikan kesedaran IT dan merapatkan jurang antara blogger dan Kementerian. SENYAP 1.1 dibawa untuk semua selepas kejayaan SENYAP 1.0 diadakan di PWTC sebelum ini.
Review: Street Dance 2Street Dance 2, filem berdurasi 85 minit ini dimulakan dengan watak utamanya Ash lakonan Falk Hentschel, sebagai Pop Corn Boy yang menjual popcorn dan juga penari jalanan. Ash jumpa Eddie yang kemudiannya menjadi manager Ash. Eddie berjaya memujuk Ash untuk kumpul beberapa orang penari dan kemudiannya jadi satu kumpulan penari jalanan dan masuk bertanding dalam satu pertandingan antara penari-penari jalanan. Maka, mereka mula menjelajah ke beberapa tempat seluruh Eropah dalam usaha mencari penari-penari yang berbakat. 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates