468x60

.

Salam Aidiladha

Thursday, October 25, 2012





12th Convocation Ceremony of Universiti Teknologi PETRONAS

Tuesday, October 23, 2012






Felix Baumgartner jumped from the edge of space and broke the world record! #livejump

Sunday, October 14, 2012


Felix Baumgartner jumped from the edge of space! and broke the world record! not sure the exact figure, but i think 128K++ ft. wow! awesome man~~ Extreme athlete and daredevil Felix Baumgartner, jumped from a capsule nearly 24 miles above the Earth, setting a high-altitude free-fall record, while possibly traveling at supersonic speeds.

He stands to have broken three records: the highest jump from a platform, the longest free fall without a drogue parachute and the highest vertical velocity.


oh actually I'm doing my assignment while waiting for Felix to jump. then, I'm done with my corporate communication assignment, still not jump yet and i decided to go to sleep.. then wokeup, because of the stomachache and saw Felix is not jump yet so I decided to wait again. LOL. Congratulation, Felix Baumgartner and Red Bull Startos!  #livejump

so, here are the photos...all of them are my own photos, screenshot and keep screenshot because too bored. except photo number 1, 4, and 9. too lazy to put the watermark. I'm so sleepy already. good night!




Ibadah Qurban di Kemboja

Saturday, October 13, 2012




Hari Raya AidilAdha untuk tahun 2012 dah semakin hampir. beberapa hari je lagi kan? Hari Raya Haji tahun 2012 ni sesiapa yang nak buat korban dan aqiqah bolehlah buat tempahan Qurban di Kemboja melalui website E-Qurban. dunia teknologi tinggi sekarang ni, semua pesanan dan tempahan secara online sahaja. sambil menjalankan ibadah, sambil bersedekah untuk rakyat Kemboja tidak salah kan?

Jika anda berminat untuk melakukan ibadah qurban atau aqiqah di Kemboja, anda boleh ikuti cara di bawah:



Review: Taken 2

Wednesday, October 10, 2012


hi korunkkkkk *gegedik* lama betei tak update blog sampai bersawang. entah ada ke tak orang nak baca lagi kalau update. hiks. final semester at UTP now so sangat busy! tapi sempat je tengok wayang. dari nak buat review Resident Evil: Retribution sampai lah review Bait, semua pun tak sempat menulis. ok, ni nak buat review Taken 2. best ke cerita ni?



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates