468x60

.

P1 MiFi MX230 di Kota Damansara!

Saturday, December 15, 2012


Haritu kan pergi Kota Damansara untuk Dis.Rupt.Edu Competition 2012? Saya stay at Tune Hotel Kota Damansara for few days. 4 hari, 3 malam. nak prepare untuk competition mestilah kena ada internet kan sebab kalau nak wifi kena add on. mujur ada MiFi MX230 bersama. ringan dan senang dibawa MiFi ni.

Dengan kelam kabut memerlukan internet untuk preparation segala benda untuk competition, dan semua orang kalut mencari internet juga, saya terus on MiFi ni dan share bersama rakan-rakan sebilik seramai 4 orang. Alhamdulillah walaupun penerimaan signal cuma dapat color merah dan kuning, speed tetap laju! sampaikan kawan Thailand sorang tu cakap "my phone tak pernah boleh surf youtube laju macam ni".




Dis.Rupt.Edu 2012

Tuesday, December 11, 2012

Last week, berhenti seketika memeningkan diri dari belajar sebab pergi competition at Segi University College, Kota Damansara for few days. my project shortlisted top 30 so kena la masuk battlefield. thanks UTP, sebab sponsor kami tidur di Tune Hotel. ok mari lihat gambar sambil membaca caption. dasar malas nak tulis entry ni ;p


malam pertama sampai, belums empat salin baju dan mandi segala, bikpah dah culik saya. konon nak pegi Ikea makan meatballs sekali dah habis. terpaksa lepak makan karipap Ikea tapi duduk dalam McD.


masa masuk bilik dalam Tune Hotel, pergh pergh. besarnya bilik :)



P1 MiFi MX230 beraksi dalam ETS dan UTP

Wednesday, December 05, 2012


Dalam entry sebelum ni saya dah cerita pasal  ToGo™ MiFi MX230 Terkini Dari P1 kan? Sepanjang bulan ini saya memang banyak travel ke destinasi yang berlainan, dan sepanjang sayang on the go tu jugak saya bawak MiFi ini bersama. marilah lihat betapa mudah nya MiFi MX230 ini dibawa kemana-mana. 



ToGo™ MiFi MX230 Terkini Dari P1

Sunday, December 02, 2012




Terima kasih P1 kerana beri saya peluang untuk mencuba MiFi P1 yang baru dan terkini iaitu MiFi MX230! Masa mula-mula bukak kotak MiFi, rasa teruja lihat rupa bentuk MiFi MX230 yang sangat ringan, dan compact. Dengan design yang sangat kecil, ringan hatta mudah disumbat dalam handbag sekalipun, MiFi MX230 sangat sesuai untuk mereka yang sering sibuk kesana kemari travel atau dengan kata lain 'on the go', yang ingin jimat guna data plan tapi banyak sangat gadget so boleh lah connect dengan satu device sahaja, serta untuk mereka yang sangat baik hati nak bawak MiFi pergi lepak kedai makan sambil share connection internet sesama rakan taulan.



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates