468x60

.

D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY

Saturday, April 26, 2014




Assalamualaikum....

Lama tak tulis blog kan? maaf, busy dengan kerja dan keluar masuk hospital! hahaha~

Kali ni nak ajak semua orang pergi Party! eh eh bukan party yang tak senonoh. tapi Zumba Party. tahu tak Zumba tu apa?  Zumba merupakan gabungan tarian, senaman aerobik dalam bentuk tarian hiphop, soca, samba, salsa, merengue, mambo dan juga tarian Bollywood serta gelek. Senaman ini telah terbukti memberi kebaikan kepada kesihatan organ kardiovaskular, menurunkan berat badan, melegakan tekanan dan meningkatkan keyakinan diri.

Lama dah teringin nak try. lepas tu bila tengok FB, Mak Dara posted on her FB pasal ni, terus nak join! Event yang dinamakan D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY ini bakal mengumpulkan seramai 200 peserta yang meminati senaman ZUMBA. Acara ini adalah anjuran adik Mak Dara tu sendiri iaitu ADZA TUTY dari D'ADZA FITNESS (M) SDN BHD) .




 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates