468x60

.

The Last String

Saturday, April 18, 2015


bila kawan yang saya kenali di Facebook (dah lama kenal penyanyi yang cukup talented ini!), Fico Loygara beri saya link youtube di ruangan komen, saya tahu lagu yang bakal saya dengar tidak akan mengecewakan saya. ahhhhh sedap suara Priska ni!

The Last String merupakan side project Fico selepas menubuhkan Jakarta View band. oh dari dulu memang jatuh cinta dengan lagu-lagu Jakarta View band. The Last String ni ditubuhkan pada Januari 2012 dengan Fico as guitarist dan Priska dari Kinki Momo as lead singer. 

tak caya suara Priska sedap? view link bawah ni!


Budaya Belia dan Urbanisasi Pemacu Pelan Internet Tanpa Had
Packet One Networks Sdn Bhd (P1) hari ini mengumumkan promosi terbaru Kempen P1 ToGo, yang menawarkan langganan percuma satu (1) bulan bagi mereka yang melanggan di atas talian. Kempen P1 ToGo ini diadakan bertujuan untuk membolehkan para pelanggan terutamanya warga belia yang berusia dari 20 – 34 tahun, untuk terus berhubung dengan mudah dan tanpa risau tentang penggunaan data yang terhad. Segmen pelanggan ini mewakili 36% para pengguna tegar Internet, yang secara majoriti terdiri daripada warga kota.
Jakel: Tiada kenaikan harga, 6% GST ditanggung oleh Jakel

Thursday, April 02, 2015
Pada 1 April 2015 yang lalu, sistem percukaian baru di Malaysia iaitu Goods And Services Tax (GST 6%) atau Cukai Barang & Perkhidmatan (CBP) dilaksanakan menggantikan cukai lama sebelum ini iaitu Sales And Services Tax (SST 10% – 16%). Setiap hari rakyat Malaysia ni upload gambar resit sejak 1 April 2015. Semua tentang GST yang memeningkan kepala katanya. Sini sana GST! Nak taknak kita kena juga menghadap GST ni kan?
 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates