6 Info Wajib Tahu Tentang Touristguide.com.my – Rangkaian Pelancongan TERBESAR Di Dunia

7:35 am


Kata-kata aluan dari Encik Devan Kumar (Pengarah Urusan Touristguide.com.my)

Ingat tak dulu, saya pernah cerita tentang Touristguide? Hah, baru-baru ini di The Westin Hotel Kuala Lumpur telah diadakan Majlis Pelancaran Touristguide.com.my dan dilancarkan oleh Pengarah Tourism Malaysia Kuala Lumpur, Encik Mohd Akbal Setia dan juga selebriti jemputan, Akim Ahmad.
Apa itu Touristguide.com.my sebenarnya? Touristguide.com.my ni dah start almost 5 tahun lamanya, dan menjadi salah satu servis online tourism untuk para traveller di luar sana. Touristguide.com.my dah memberi servis kepada beribu pengunjung dan traveller dari pelbagai Negara Asia dan seluruh dunia. Dengan misi untuk membina Rangkaian Pelancongan TERBESAR di dunia, Touristguide.com.my telah meluaskan lagi network dan database mereka dengan lebih ramai ahli dari seluruh dunia. Setakat ini dah 3,000 ahli yang sudah berjaya mendaftar di Touristguide.com.my dan mereka meletak sasaran untuk mencapai angka 100,000 traveller dari Malaysia sebelum meluaskan lagi database mereka ke luar Negara.




Majlis pelancaran Touristguide,com.my oleh Encik Mohd Akbal Setia (Pengarah Tourism Malaysia), Encik Azlan Hussain (Presiden Kuala Lumpur Tourism Association), Encik Devan Kumar (Pengarah Urusan Touristguide.com.my) dan juga selebriti jemputan, Akim Ahmad.

Servis dan pakej-pakej travel yang ditawarkan di dalam Touristguide.com.my sangat menjimatkan masa, murah, dan membantu semua traveller yang nak melancong. Siapa taknak bercuti dengan mewah dan selesa tapi tetap bayar dengan harga yang lebih murah kan? Bukan setakat MURAH, dengan Touristguide.com.my dapat juga travel PERCUMA! Dan ini 6 perkara dan info yang korang wajib tahu tentang Touristguide.com.my:

1)      Tempahan hotel  lebih MURAH

Touristguide.com.my menawarkan servis untuk tempahan hotel di www.touristguide.com.my dan kira-kira 75,000 buah hotel seluruh dunia ada dalam ni! Hah percaya atau tidak, kebanyakkan harga adalah lebih MURAH dari pakej-pakej yang ada diluar sana.


2)      Tempahan tiket kapal terbang
Korang juga boleh tempeh tiket kapal terbang di www.touristguide.com.my dan kumpul points. Points yang terkumpul juga boleh ditebus untuk tiket flight PERCUMA!

3)      Potongan pakej travel sehingga 75%!

Terlalu banyak pakej yang sangat menarik dan kadang-kadang rasa macam bermimpi je tengok pakej MURAH dengan harga yang masih MAMPU ni. Tak tercapai dek akal betul tengok diskaun sehingga 75%! Kadang-kadang ada FLASH DEAL pulak tu aduh memang MURAH dan BERBALOI! Antara pakej yang sedang ditawarkan sekarang dan promosi hebat di www.touristguide.com.my seperti dibawah ni. Promosi sah dari sekarang sehingga 30 November 2016. Dan travel pula bermula 1 April 2017 sehingga 31 Mac 2017 (kecuali public holiday).









4)      Database traveller seluruh dunia

Ya, Touristguide.com.my juga ada database traveller di seluruh dunia. Dengan sasaran 100,000 traveller dari Malaysia sebelum meluaskan rangkaian ke Negara lain, Touristguide.com.my akan menawarkan lebih banyak pakej travel yang lebih MURAH di masa akan datang!

5)      Menghubungkan semua traveller di bawah satu rangkaian

Bila dah database traveller pun besar, pasti lah boleh menghubungkan semua traveller ni di bawah satu rangkaian Touristguide.com.my. Sehingga sekarang pun dah ada 3,000 ahli yang telah mendaftar di www.touristguide.com.my ni. Selain berhubung dengan traveller lain, korang juga boleh kumpul lebih banyak points Touristguide.com.my dan travel secara PERCUMA!

6)      Bukan MLM dan pendaftaran PERCUMA

Nama macam MLM pulak kana da network bagai ni? Hah tapi Touristguide.com.my bukanlah Multi-Level marketing atau MLM ya. Untuk mendaftar jadi ahli Touristguide.com.my juga tiada bayaran pendaftaran dikenakan. Takde jugak nak kena cari downline kea pa. takde…takde… pendaftaran sememangnya PERCUMA!


Hah apa lagi jom join saya sebagai ahli Touristguide.com.my dan sebarang pertanyaan tentang Touristguide.com.my boleh terus hubungi:

Toll Free: 1800-38-3338
Direct Line: +603-8734 2802


Credit gambar:
Isaac Tan
Fauzi Aryaan



You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S