Zura Elisha Roselle Gluta Vita C Malaysia (ERC)

9:39 pm


Ramai orang mahukan kulit yang lebih halus, cerah dan gebu tidak kisah la lelaki mahupun perempuan kan? Lambakkan produk memutihkan kulit diluar sana juga banyak tapi leceh kan nak kena bancuh lah, shake la, takde ke yang lebih mudah? Ada! Elisha Gluta Vita C Plus Collagen atau lebih mudah dikenali sebagai Elisha Roselle Candy (ERC), cuma perlu kemam seperti gula-gula kerana suplemen ini berbentuk candy.


Kadang-kadang risau pakwe komen dah la malas mekap lepas tu kulit kusam, berjerawat dan tak terjaga nasib baik lah ada ERC ni hah. ERC memang sangat membantu untuk mencerahkan kulit dari tona asal serta menghaluskan lagi kulit. Dalam masa 24 jam, kulit pun menjadi semakin lembab, dan semakin lama makan ERC ni, kulit kita akan jadi bebas dari segala cela-cela, gebu dan semakin glowing. Yassss! Memang terbaik!

Kalau kulit ada jerawat pulak, jerawat pun semakin kecut, jeragat semakin pudar dan kalau muka korang jenis berminyak, juga semakin kurang. Tak la rasa macam buka berminyak sampai boleh ikan ye dok? Pasti pori-pori juga semakin kecil dan hilang segala whitehead dan blackhead. Kulit dah cantik mestilah semakin awet muda kan? Orang tengok pun jeles!

11 Kandungan Utama Dalam ERC:

✔ Roselle
✔ Vitamin A
✔ Vitamin B
✔ Vitamin C
✔ Vitamin D
✔ Vitamin E
✔ Vitamin K
✔ Acai Berry
✔ L-Glutathione
✔ Peueraria Mirifica
✔ Protein Ikan Talapia


ERC ni rasanya masam masam manis dan cara pengambilan ERC juga mudah iaitu cuma perlu ambil 1 hingga 2 biji sehari je selepas bangun tidur waktu pagi atau sebelum tidur waktu malam. Jarak pengambilan ERC ialah 1 jam ataupun 30 minit sebelum makan. Permulaan nak makan ERC ni cukup makan 1 biji je sehari selama seminggu dulu. Air jangan lupa pula untuk minum 3-4 liter sehari ye!


Selain mencerahkan dan menghaluskan kulit, ERC juga mampu untuk menjadikan badan lebih padat, kurus, ideal dan mantap. Kalau nak detoks, makan candy ni memang berkesan. Bentuk badan akan lebih mantap, solid, cutting cantik, pejal, anjal, dan gebu! Selain tu ERC juga baik untuk kesihatan dalaman.

ERC adalah keluaran bumiputera dan disahkan halal. Jangan risau, ERC ni juga telah disahkan selamat oleh KKM (MAL 20172692NC). 1 Botol ERC [35 Chewable Tablets] Harga: RM130.00 Semenanjung / RM140.00 Sabah Sarawak. Untuk maklumat lanjut:

Facebook Page: Elisha Malaysia
Facebook: Cik Zura Elisha
Hotline: 018 911 1272 atau 018 909 282

Disclaimer: Setiap orang berbeza keputusannya mengikut tahap keupayaan badan masing masing. Sekiranya memudaratkan, boleh dapatkan khidmat doktor dan hentikan pengambilan serta merta. Sekiranya bersesuaian, boleh lah diteruskan pengambilan ERC seperti biasa.

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S