468x60

.

INNERGIE – pengecas terbaik untuk kaki travel

Saturday, July 23, 2016


Zaman sekarang ni, teknologi dan manusia memang dah tidak dapat dipisahkan lagi. Lebih-lebih lagi untuk kaki travel kan? Duduk kat Pulau Perhentian takde line internet pun, tetap guna handphone untuk ambil gambar, record video dan sebagainya. Tu belum masuk pelbagai jenis gadget yang dibawa ketika travel macam GoPro, Camera, Powerbank dan lain-lain lagi. Semua ni lah peneman setia kaki travel ketika melancong. Tapi yang sering jadi masalah ialah bila nak berebut tempat nak cas gadget kita semua ni. Kalau dah sorang je dah ada dua tiga gadget, duduk pulak dorm atau hostel yang limited charging port, fuh memang lambat lah tunggu turn nak charge. Hah, tak payah travel jauh, masa pulang berhari raya pun boleh berebut juga lah plug yang satu tu hah.



Happy 1st Birthday, ALTHEA!

Friday, July 22, 2016




Yeayyyy It's ALTHEA's 1st Birthday. Siapa Althea ni? Nama makwe mana? Eh tak ... tak ... Althea is the wonderful shopping land untuk gegadis di luar sana di mana di Althea ni korang boleh dapatkan segala jenis K-Beauty products yang akan dihantar terus dari Korea ke muka pintu anda!! Punya lah teruja tak payah susah-susah nak ke Korea, terus boleh order online je. Biasalah semuanya dihujung jari je sekarang okayh. Dah lah tak perlu beli tiket ke Korea, lepas tu harga sangat murah dari produk Korea yang berada di pasaran Malaysia pulak tu kan. Fuh, mudah dan berbaloi untuk beli di Althea. FREE shipping pulak tu kalau shopping more than RM150 dan 100% Original! So, sempena first birthday Althea ni, pelbagai offer yang menarik menanti korang semua! 



Tak berhenti ketawa menonton Zack Kapcai!

Monday, July 18, 2016




Jumaat lepas sempat lah ke Movie Day Out bersama blogger untuk Zack Kapcai, filem komedi aksi terbaru terbitan MIG Pictures di MMCineplexes, eCurve Mutiara Damansara. Filem arahan bersama Azaromi Ghozali dan Rosli Mohd Taib ini sudah pun ditayangkan di pawagam-pawagam berhampiran sejak 14 Julai 2016 yang lalu.




 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates