468x60

.

Aaisyah Dhia Rana sebagai duta produk Mini Me

Wednesday, July 27, 2016





Baru-baru ni berkesempatan ke Majlis Pelancaran Produk Mini Me. Mini Me ni rangkaian produk mandian organik bayi dan kanak-kanak dan sekali gus di majlis pelancaran tu juga mereka memperkenalkan Aaisyah Dhia Rana sebagai duta produk Mini Me. Ala anak Che Ta dan Zain Saidin yang comel macam barbie doll tu.




Oh My English! After School - SYS, Jibam dan Zack buka Cafe Hipster?

Monday, July 25, 2016




Sebagai peminat Oh My English! No 1 di Malaysia ni, mestilah saya ada kat semua event diorang ye dak? Hahaha. Dan yang bestnya, OH MY ENGLISH IS BACK!!! Cepat masuk dapur, prepare semua bahan masakan, panaskan kuali.. Eh kejap, apesal macam rancangan memasak ni? Haaaa......sebab, See Yew Soon, Zack dan Jibam dah bukak cafe hipster pulak lepas habis sekolah ni! Fuh, tercapai jugak SYS nak meluaskan skill berbisnes dia tu kan?

Rancangan edutainment paling popular di Malaysia, Oh My English! kembali menemui peminat menerusi siri terbaru, Oh My English! After School yang bakal bersiaran pada 31 Julai 2016 ini di Astro TVIQ (saluran 610) dan Astro Maya HD (saluran 135). Dan kali ni belajar Bahasa Inggeris bukan tahap sekolah dah ni, kita up new level dalam Oh My English! After School ni. 




INNERGIE – pengecas terbaik untuk kaki travel

Saturday, July 23, 2016


Zaman sekarang ni, teknologi dan manusia memang dah tidak dapat dipisahkan lagi. Lebih-lebih lagi untuk kaki travel kan? Duduk kat Pulau Perhentian takde line internet pun, tetap guna handphone untuk ambil gambar, record video dan sebagainya. Tu belum masuk pelbagai jenis gadget yang dibawa ketika travel macam GoPro, Camera, Powerbank dan lain-lain lagi. Semua ni lah peneman setia kaki travel ketika melancong. Tapi yang sering jadi masalah ialah bila nak berebut tempat nak cas gadget kita semua ni. Kalau dah sorang je dah ada dua tiga gadget, duduk pulak dorm atau hostel yang limited charging port, fuh memang lambat lah tunggu turn nak charge. Hah, tak payah travel jauh, masa pulang berhari raya pun boleh berebut juga lah plug yang satu tu hah.



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates