468x60

.

The Parenthood – Taman Keluarga London Street

Friday, April 14, 2017

  

The Parenthood kini dah satu tahun! Sejak Taman Keluarga London Street masuk pasaran Malaysia di Sunway Putra Mall setahun yang lalu, reputasi The Parenthood kini semakin meningkat dan terkenal sebagai hub keluarga setempat yang menawarkan pelbagai aktiviti hiburan dan pendidikan untuk seisi keluarga. Kekangan masa ibu bapa yang sibuk bekerja selalu takde masa untuk anak-anak. Ni perkara biasa untuk hidup di bandar masa kini. Kalau kat sekolah tu ada je anak-anak yang kemurungan sebab kurang perhatian ibu bapa mereka. Takde masa nak bawa ke playground, bawak jalan-jalan shopping dan macam-macam lagi. Kini, dengan wujudnya The Parenthood - hub keluarga yang mempunyai pelbagaiaktiviti di bawah satu bumbung, harap dapat selesaikan masalah! 




Bazar Ramadhan di Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur

Thursday, April 13, 2017



Bulan Ramadhan adalah bulan yang mulia terutamanya untuk yang beragama Islam, dan ini lah masanya untuk kita muhasabah diri, dan menyediakan persiapan nak menyambut Syawal yang bakal kunjung tiba. Masa ni jugak lah untuk kita berkumpul bersama keluarga dan rakan-rakan dan merapatkan hubungan antara satu sama lain. Sempena bulan Ramadhan ni juga, chef di Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur bergabung tenaga untuk menyediakan lebih 200 hidangan Buffet Ramadhan yang sangat lazat. Menariknya kali ni, The Big Apple Restaurant di Tingkat 14 akan bertukar menjadi Bazar Ramadhan! Wahhhh bestnya dalam hotel pun ada bazar Ramadhan dah sekarang kan?



DEWS Signature Boutique - Spa Estetik Integrasi Pertama Di Malaysia

Monday, April 03, 2017



Semua orang tidak kira lelaki atau perempuan mahukan yang terbaik untuk diri mereka. Siapa je taknak kulit yang cantik, kesihatan yang bagus dan tubuh badan yang menarik kan? Ini berita baik untuk korang, De Era Wellness Specialist (DEWS) baru-baru ni telah memperkenalkan konsep spa estetik berintegrasi yang pertama di Malaysia! Pengalaman sempurna dan penjagaan kesihataan yang holistik melalui terapi pencegahan dan pemulihan serta penjagaan estetik peribadi melalui pelancaran spa DEWS yang lengkap dan menyeluruh ini pastinya dinanti ramai kan?



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates