468x60

.

Hadiah misteri dan RM 100 untuk dimenangi dengan #AmazeingPromo Shurah

Sunday, March 19, 2017

Produk Shurah keluaran syarikat tempatan, Jetaine Corporation Sdn Bhd memang dikenali ramai di Malaysia ni dengan harga yang murah, berpatutan, dan tidak rabak poket setiap bulan setiap kali nak topup stok toiletries, wangian, kosmetik di rumah. Yang bestnya lagi sebab Shurah ni diiktiraf dan disahkan sebagai produk yang halal oleh JAKIM. Bahan yang digunakan juga kebanyakkannya dari bahan-bahan semulajadi dan 100% dijamin selamat seperti minyak zaitun, susu kambing, buah delima, apricot dan lain-lain lagi. Di rumah, memang ibu selalu beli produk Shurah ni sebab murah dan wangi tentunya! Ye la kalau seisi rumah je dah 6 orang, mesti lah lagi jimat kalau pakai produk Shurah ni. Ibu Ayah pun tak pening kepala dari dulu setiap kali shopping di pasaraya. Dari hujung rambut hingga hujung kaki, kami di rumah dah sinonim sangat dengan produk-produk Shurah ni.




Saharul Ridzwan, Duta Hotel ERYA By Suria

Wednesday, March 15, 2017


Majlis Perasmian dan Penjenamaan Semula ERYA by Suria

Suria Resorts & Hotels di bawah naungan Yayasan Amal Mutaqin Sdn Bhd dah beroperasi selama 17 tahun, ikon jenama perhotelan bumiputera yang patuh syariah. Dan selama 17 tahun beroperasi di Malaysia dan juga di United Kingdom, Suria Resorts & Hotels dengan dibantu oleh CYDASTUDIO International telah ambil keputusan untuk satu perubahan dan transformasi ke satu aras yang lebih mencabar lagi iaitu penjenamaan semula.

ERYA by Suria adalah nama baru untuk mereka yang menjanjikan hospitaliti perhotelan yang yerbaik dan lebih kompetitif. Perubahaan fasa pertama ERYA by Suria antaranya ialah penjenaman semula, pembaharuan logo korporat, pemasaran, latihan perindustrian melalui Suria Program dan perlantikan duta baru iaitu pelakon yang sedang melonjak baik namanya, Saharul Ridzwan.




Review: Adiwiraku - Filem penuh jiwa, dan inspirasi.

Monday, March 13, 2017


Sedikit rasa penyesalan sebab selepas beberapa hari ditayangkan baru berkesempatan untuk menonton Adiwiraku - filem yang penuh jiwa, terbuai emosi dan terkesan di hati. Kali terakhir saya tonton filem penuh jiwa dan ada kelainan seperti ini ialah filem Ola Bola, Pekak dan The Kid From The Big Apple.  Imbas kembali, filem Ola Bola adalah filem adaptasi dari kisah benar tentang dunia bola sepak. Sama jugak macam Adiwiraku, filem ini juga dipetik dari sebuah kisah benar. Cuma yang lebih uniknya, hampir semua watak sebenar dilakonkan semua oleh individu itu sendiri. Ya, tentunya mereka tiada pengalaman berlakon langsung, tapi cerita yang berteraskan kisah benar lah biasanya kisah yang terbaik untuk kita tonton dan pelajari sesuatu.




 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates