468x60

.
 Banner

Backpacking Trip : Singapore

Friday, December 12, 2014


dah dua bulan baru nak update pasal Backpacking Trip to Singapore. seperti biasa, saya busy. kerja tak menentu. dah lah jadi student nya lagi. tak tahu bila ada masa untuk bercuti. ceritanya, sehari sebelum raya haji saya masih bekerja. dan ikutkan sehari lepas raya haji juga bekerja. tapi tetibe boss cakap cuti tiga hari. dah last minute baru dia inform. dah lah tak beli tiket bas balik kampung. terus bukak website Malaysia Airlines, beli tiket ke Johor Bharu, RM120 return. mula-mula tu confused jugak lah nak ke JB atau Penang. haha! maka, terjadilah another unplanned journey!



Backpacking Trip: Travel to Malacca

Monday, December 08, 2014



Seorang Neyra sangat pemalas nak menaip entry blog. selepas dipaksa oleh rakan-rakan barulah rajin nak bukak Travel Journal dan menaip kat dalam ni. ye lahh korang! nak share lah ni. oleh sebab ada tiga jenis trip dari September, Oktober dan November (ya, saya travel every month), maka kita start lah dengan Trip to Malacca bulan September yang lalu.





Tabletalk Restaurant, TTDI

Wednesday, October 22, 2014


minggu lalu, dapat mesej dari rakan blogger, Hudaluna minta gantikan dia ke food review di Tabletalk Restaurant, TTDI. apa lagi! terus ON lah sebab makan ni...rezeki jangan ditolak. sebelum pergi siap buat research dulu pasal restaurant ni menu dia macam mana apa semua. fuh! western foods banyak memang kena dengan citarasa seorang Neyra. 



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates