468x60

.

Nikmati Fabulous Four di Domino's Pizza!

Friday, September 30, 2016



Siapa suka Domino's Pizza? Ah, tipu lah kalau tak suka kalau depan mata ada Domino's Pizza Thin Crust lepas tu topping melimpah ruah dengan cheese meleleh-leleh. Kan? Ha, baru-baru ni, takde lah menu baru untuk pizza tapi untuk memaniskan lagi mulut korang yang manis, dan mengenyangkan lagi perut korang yang kadang-kadang macam ada saka naga meronta minta makanan tu, Domino's Pizza keluarkan menu baru iaitu Fabulous Four! Eh, bukan superheroes Fantastic Four tu. FABULOUS okayh. Stay, Fabs not fat ok? 



KL Tower International Jump Malaysia 2016 Tarik Pelancong Ke Kuala Lumpur

Wednesday, September 28, 2016



Nampaknya KL Tower International Jump Malaysia 2016 (KLTIJM2016) kembali lagi pada 30 September hingga 3 Oktober 2016. Acara sukan ekstrem yang diiktiraf peringkat antarabangsa ni siapa je tak tahu? Masa nil ah nak tengok semua penerjun antarabangsa dengan beraninya terjun KL Tower kita tu. Fuh, kalau saya dah gigil kepala lutut fikir nak terjun ke tidak setinggi itu. Terjun dari ketinggian 30 kaki di masa Canyoneering di Kawasan Falls, Cebu pun macam-macam perasaan ada masa tu. Oh, dan kali ni macam biasa KLTIJM2016 mendapat sokongan daripada Biro Pelancongan Kuala Lumpur (KLTB), Dewan Bandaraya Kuala Lumpur.




Teater DUSK by Lighters

Wednesday, September 21, 2016


"Night is falling: at dusk, you must have good eyesight to be able to tell the Good Lord from the Devil." - Jean-Paul Sartre

Ada peminat teater dan seni? The Lighters, mempersembahkan empat teater short plays di dalam satu show teater hujung minggu ni! Bestnya ada empat cerita berlainan dalam satu show yang menceritakan tentang perkahwinan, kehidupan, persahabatan, dan puteri-puteri Disney: DUSK. 

Kejayaan The Lighters dalam persembahan teater baru ni, membawa satu persembahan teater yang mampu membawa perspektif yang berbeza dan lebih luas spektrumnya kepada penonton. DUSK by Lighters ini akan membuka minda penonton dan cuba mengubah tipikal persepsi dan stereotaip kita. Ha, seram pulak rasa kan? Tapi teater macam ni yang best, boleh buka minda dan berfikir. 




 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates