468x60

.

Online Sale Produk Shurah dan Promosi #AmazeingPromo

Thursday, April 27, 2017




Sudah saya ceritakan bagaimana untuk memenangi hadia misteri dan wang tunai RM100 mingguan di entri sebelum ini tentang #AmazeingPromo Shurah kan? Jetaine A-MAZE-ING Promo masih berlangsung sehingga 15 Mei 2017 dan korang masih sempat dan berpeluang nak menang pelbagai hadiah misteri dan wang tunai RM 100 minguan.  Hanya dengan sebarang pembelian produk Shurah sebanyak RM 20 dalam satu resit, korang layak join A-maze-ing Promo ni sama ada join Amazeing Game ataupun Photo Contest. Macam mana nak join promosi ni?



Bufet Ramadhan Selera Warisan Negeri di Restoran Bijan

Monday, April 24, 2017


Dah dekat bulan Ramadhan ni memang la berderet jemputan ke Bufet Ramadhan. Salah satu tempat faveret saya dan Shafiq ialah Restoran Bijan. Macam biasa, kemeriahan menyambut bulan Ramadhan terasa hangat di Restoran Bijan baru-baru ni. Dengan tema Selera Warisan Negeri, tentunya menu semua memang unik dan resepi warisan turun temurun.

Tahun ni, menu akan di rotate 4 kali, melambangkan 4 zon Malaysia, iaitu utara, selatan, timur dan tengah. 



The Parenthood – Taman Keluarga London Street

Friday, April 14, 2017

  

The Parenthood kini dah satu tahun! Sejak Taman Keluarga London Street masuk pasaran Malaysia di Sunway Putra Mall setahun yang lalu, reputasi The Parenthood kini semakin meningkat dan terkenal sebagai hub keluarga setempat yang menawarkan pelbagai aktiviti hiburan dan pendidikan untuk seisi keluarga. Kekangan masa ibu bapa yang sibuk bekerja selalu takde masa untuk anak-anak. Ni perkara biasa untuk hidup di bandar masa kini. Kalau kat sekolah tu ada je anak-anak yang kemurungan sebab kurang perhatian ibu bapa mereka. Takde masa nak bawa ke playground, bawak jalan-jalan shopping dan macam-macam lagi. Kini, dengan wujudnya The Parenthood - hub keluarga yang mempunyai pelbagaiaktiviti di bawah satu bumbung, harap dapat selesaikan masalah! 




 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates