468x60

.
 Banner

Tabletalk Restaurant, TTDI

Wednesday, October 22, 2014


minggu lalu, dapat mesej dari rakan blogger, Hudaluna minta gantikan dia ke food review di Tabletalk Restaurant, TTDI. apa lagi! terus ON lah sebab makan ni...rezeki jangan ditolak. sebelum pergi siap buat research dulu pasal restaurant ni menu dia macam mana apa semua. fuh! western foods banyak memang kena dengan citarasa seorang Neyra. 



Ramadhan Trip: Medan, Indonesia (Day 2 & 3)

Tuesday, October 21, 2014



okayh, entry tertunggak sangat. busy mengalahkan perdana menteri. takpe, tulis coretan sini untuk rujukan masa hadapan kononnya. kang semua tulis dalam journal hilang ke apa buku tu.



Ramadhan Trip: Berastagi, Indonesia (Day 1)

Monday, August 25, 2014





dah sebulan lebih baru ada masa nak update, Last Ramadhan, 13 July 2014 saya dan rakan-rakan ke Medan, Indonesia. kali ni trip bawak kawan-kawan berjalan la. kengkunun dah pro sangat la lepak Medan ni sampai organize trip for friends pulak. kebetulan Malaysia Airline buat promotion maka kali ni naik MAS untuk ke Medan, Indonesia.
tiket ke Medan hanya RM199 (return trip). 



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates