468x60

.
 Banner

Ulu Yam Di Liverpool 2 - Travelog Hijrah

Wednesday, June 25, 2014


beberapa minggu yang lalu, teruja lihat di Facebook Abang Nazali, katanya ada majlis pelancaran edisi terhad untuk Ulu Yam Di Liverpool 2 di Ulu Yam!. wah dah keluar buku baru! terus saya pre-order. mana boleh tak order UYDL2 edisi terhad ni sebab ada bab bonus, percuma penanda buku dan tanda tangan penulis! hardcover lagi. kali ni nekad order walaupun tahu susah parcel nak sampai ke rumah ni. masa tu pre-order je sebab teringin nak ke Ulu yam dan join majlis pelancaran edisi terhad tapi, jauh siapa nak bawakkan? 



Ulu Yam Di Liverpool - Aku Bukan Mat Salih Celup!

Tuesday, June 24, 2014


Kira-kira lima atau enam bulan yang lalu, saya langsung tidak mengenali siapa dia insan bernama Nazali Noor ini. dan satu hari tu, ketika berbual bersama seorang teman yang bernama Firdaus, dia tunjukkan gambar buku merah ini sambil berkata, 

"buku yang aku order dah sampai!"



Solo Trip: Medan, Indonesia - Day 3

Friday, June 20, 2014



Hari ketiga berjalan di Medan, sebelum pulang. flight waktu malam maka siang ni berjalan dulu kesana kemari. destinasi pepagi buta tu adalah Medan Central. gigih okayh bawak bakpack, lepas tu redah naik becak ke sana, 25,000rp. jauh sebenarnya tempat ni. 




 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates