468x60

.

Teater Muzikal Komedi: ALADDIN RELOADED memang menghiburkan!

Saturday, December 03, 2016


Malam semalam berkesempatan untuk menonton Teater Muzikal Komedi: Aladdin RELOADED! Aladdin RELOADED ni adalah pantomime muzikal yang mengisahkan tentang lagenda Aladdin. Siapa je tak kenal Aladdin kan? Kisah lagenda Aladdin ni selalu dijadikan bahan cerita untuk pementasan dan juga pantomime lebih 200 tahun di United Kingdom. Bertemakan magik, romantik, pengembaraan dan pelbagai lagi kisah tentang Aladdin ni membuatkan kisah lagendanya sangat popular dan klasik. Sebab tu lah Enfiniti Academy juga buat pementasan teater muzikal komedi Aladdin RELOADED ni! Kenapa Reloaded? Sebab tahun lepas dah ada pementasan Aladdin ni Cuma kali ni dia buat comeback dengan suntikan baru.




Kekal Bertenaga Dengan TAURUS Energy Drink

Wednesday, November 30, 2016


Selalu sibuk dan penat dan juga tidak bertenaga seharian buat kerja? Ya, manusia robot macam saya memang kehulur kehilir ke pelbagai event. Lagi penat sebab takde kereta, naik macam-macam public transport untuk ke destinasi. Sebagai seorang postgraduate student Computer Science yang sedang pulun siapkan thesis master, nak kena develop sistem lagi, lepas tu kerja part time mengajar sebagai robotic teacher di International School, lifestyle blogger dan social media strategist/influencer yang perlu ke event sana sini dan juga backpacker yang tegar travel ke pelbagai negara…memang sangat penat menjadi seketul Neyra.

Tapi kawan-kawan yang selalu ikuti perkembangan di social media selalu bertanya “macam mana nak kekal bertenaga dan aktif sepanjang masa macam Neyra? Kita tengok pun penat tapi Neyra tak macam penat langsung!”.

Hah jawapannya tentulah TAURUS ENERGY DRINK!




International LEO Day Fiesta 2016 di Citta Mall. Let's Enjoy Ourselves!





Siapa selalu pergi Citta Mall kat Ara Damansara? Neyra selalu ke sana untuk makan je sebab banyak betul cafe yang best kat sana! Hah, hujung minggu ni kalau takde aktiviti atau tak tahu nak kemana ke jom ramai-ramai datang ke Citta Mall untuk International LEO Day Fiesta 2016! Eh tak tak... bukan yang berzodiak LEO je boleh datang. LEO tu Let's Enjoy Ourselves! Hahhhh gituh. Memeriahkan hujung minggu bersama keluarga dan kawan-kawan di Citta Mall lah kita ya.

International LEO Day Fiesta 2016 dianjurkan oleh Selangor Leo Clubs, salah satu NGO Malaysia. Pelbagai aktiviti menarik disediakan untuk para pengunjung pada 3 dan 4 Disember 2016 dari jam 11 pagi hingga 6 petang!



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates