468x60

.
 Banner

Ramadhan Trip: Berastagi, Indonesia (Day 1)

Monday, August 25, 2014





dah sebulan lebih baru ada masa nak update, Last Ramadhan, 13 July 2014 saya dan rakan-rakan ke Medan, Indonesia. kali ni trip bawak kawan-kawan berjalan la. kengkunun dah pro sangat la lepak Medan ni sampai organize trip for friends pulak. kebetulan Malaysia Airline buat promotion maka kali ni naik MAS untuk ke Medan, Indonesia.
tiket ke Medan hanya RM199 (return trip). 



Ulu Yam Di Liverpool 2 - Travelog Hijrah

Wednesday, June 25, 2014


beberapa minggu yang lalu, teruja lihat di Facebook Abang Nazali, katanya ada majlis pelancaran edisi terhad untuk Ulu Yam Di Liverpool 2 di Ulu Yam!. wah dah keluar buku baru! terus saya pre-order. mana boleh tak order UYDL2 edisi terhad ni sebab ada bab bonus, percuma penanda buku dan tanda tangan penulis! hardcover lagi. kali ni nekad order walaupun tahu susah parcel nak sampai ke rumah ni. masa tu pre-order je sebab teringin nak ke Ulu yam dan join majlis pelancaran edisi terhad tapi, jauh siapa nak bawakkan? 



Ulu Yam Di Liverpool - Aku Bukan Mat Salih Celup!

Tuesday, June 24, 2014


Kira-kira lima atau enam bulan yang lalu, saya langsung tidak mengenali siapa dia insan bernama Nazali Noor ini. dan satu hari tu, ketika berbual bersama seorang teman yang bernama Firdaus, dia tunjukkan gambar buku merah ini sambil berkata, 

"buku yang aku order dah sampai!"



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates