468x60

.
 Banner

Backpacking Trip: Ho Chi Minh City, Vietnam (Day 3)

Thursday, December 25, 2014


Hari ketiga di HCMC, Vietnam. 30 November, 2014. malam sebelumnya sebab mabuk coffee tu, saya tidur satu jam je sebenarnya. so berjaga sepanjang malam, termenung kat tingkap. jam 4 pagi, sunrise pun keluar! cantiknya sunrise Vietnam.



Backpacking Trip: Ho Chi Minh City, Vietnam (Day 2)



Hari kedua di kota Saigon. masa ambil gambar ni, jam 5 pagi. kat sana siangnya awal. jamnya pun cepat satu jam dari Malaysia. so confirm terbangun awal punya. so, aktiviti hari kedua ni ialang Cu Chi Tunnel! smbil pakej tour yang hostel sediakan cuma VND 110,000 = RM 18. murah kot! ada kawan kena VND 380,000. kawan-kawan yang dari hotel lain pun datang hostel saya duduk ni ambil pakej dari hostel saya duduk sebab murah. 



Backpacking Trip: Ho Chi Minh City, Vietnam (Day 1)



28 November 2014, saya backpacking ke Ho Chi Minh City (HCMC), Vietnam! ya, dah nak dekat sebulan baru nak update (maaf!) haha. sebenarnya, tak nak pun pergi tapi budak jaket merah tu setiap hari menghasut dalam class. last-last minute, beli jugak tiket ke HCMC. eeeeee mudah terpengaruh! semua Haziq Hafizuddin punya pasal. 



 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates