468x60

.

Macarons, Cake in Jar, and Fancy Cookies by Angel Cupid Kitchen

Thursday, July 04, 2013

 


Nampak sedap kan? Comel je kan semua macarons, fancy cookies and cake in jar ni. 

nom nom nom :9

Saya pernah dua tiga kali beli macarons , cupcakes dengan Kak Rina from Angel Cupid Kitchen ni. memang sangat sedap dan berbaloi. kadang-kadang rasa sayang nak makan sebab kecomelan macarons, cookies dan cake tu. 


Macarons


ada pelbagai flavour macarons Angel Cupid Kitchen ni. Vanilla, Dark Chocolate, Peanut Butter, Strawberry, Salted Butter Caramel, Lemon, Rasberry, Kiwi. Blueberry, dan macam-macam lagi. bukan macarons bentuk bulat je, shape lain pun boleh Angel Cupid Kitchen buat.



shaped macarons macam gambar kat atas ni pun Angel Cupid Kitchen boleh buat. especially for doorgift , or hantaran ke sangat lah sesuai order shaped macarons ni. atleast, ada kelainan bukan?

Fancy Cookies
untukwedding doorgift memang digalakkan la order fancy cookies Angel Cupid Kitchen ni. Kak Rina boleh buat apa sahaja tema yang dikehendaki. untuk birthday party pun boleh. comel sangat tengok fancy cookies bentuk wedding dress!

Cake in Jar

selain fancy cookies dan macarons, Angel Cupid Kitchen juga ada Cake in Jar. dah macam trend sekarang makan kek dalam balang comel macam ni kan? sesuai juga untuk doorgift wedding, party birthday, majlis cukur jambul dan sebagainya. mesti sangat sedap!

any one interested dengan fancy cookies, cake in jar atau macarons from Angel Cupid Kitchen ni boleh lah order dengan  Rina - 012-3440989 atau email order anda ke [email protected] website Angel Cupid Kitchen : click here.


Order Details:

Name: 
Contact No: 
 Email: 
Recipient Name: (Nama yg dirai) 
 Product: Cupcake/Cake/Bread Pudding Special/Macaron 
Event: Birthday/Hantaran Kahwin/Pertunangan etc.. 
Theme/Color: 
Pick-up date:


cepat-cepat order dengan Angel Cupid Kitchen! 
nomnomnom :9



1 comments:

  1. Denaihati said...:

    macam-macam warna dan bentuk menarik dah ada rupanya.

 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates