Nabil cium mulut Qasha?

1:18 am











malas nak citer banyak. macam blog gosip artis pulak kang blog aku ni.

korang rasa tu Nabil Raja Lawak and kekasih barunya, Qasha ke?

atau, telinga capang itu milik insan lain?

adik si Qasha ni, Nelly dulu pun pernah ada kes comolot gak kan?

renung-renung kan lah sambil beramal.

wallahualam.

p/s: agak censored entry aku kali ini. teheee~
INGAT. ada tanda soal di atas. maka, belum tentu itu Nabil.
nak tahu cerita, korang tunggu AHAD ni!!!


update: kan aku dah cakap..hari AHAD keluar. baca puas-puas ok?
info:  Berita Harian

You Might Also Like

26 comments

  1. ala..bru tahu..yong agak lambat ya..kekeke

    ReplyDelete
  2. Betul ke? Macam tak boleh percaya je ni Nabil.

    ReplyDelete
  3. FND; hahahahahah nak versi video lak eh. aku tahu niat hati nurani kau

    ReplyDelete
  4. uiks..sies ke ni??bole i reblog kt blog i tak??nnt i link u blog..hehehe..=) thx..huhu

    ReplyDelete
  5. ade video bgtau aku..
    sumber gmbr skali..

    ReplyDelete
  6. paper mane ni?? ke magazine??

    ReplyDelete
  7. perghh eksklusif ni. tu siap tak pakai baju, mesti baru nak 'mula' tu.

    ReplyDelete
  8. wah . tak sangka .
    lassie suke nabil aw :(
    np die cm gitu skg ni ?

    ReplyDelete
  9. eiiii, demmmm....

    ieyra,mintak kebenaran gune gmbr eh

    ReplyDelete
  10. ape la nk jd kt pelawak kegemaran Shahir yg sorang ni..
    sdih klu btul bende ni berlaku..

    ReplyDelete
  11. ades...padan la si Irma minta putus.. tak senonoh tul perangai nabil..
    tu la dia..bila dah terkenal mula la lupa diri....

    http://sumijelly.com

    ReplyDelete
  12. sila berterima kasih kepada akhbar ini. bukan dari anda. credit kn pada akhbar yg siarkan cerita ini.

    lepas ni tlg dapatkan video artis ni. kalu ada, jgn lupe letak credit siap2 oke. haha..

    *setahu aku, video mmg xda. gmba je ada.. kalu dpt, mmg hebat.

    ReplyDelete
  13. FINALLY!! komen yang ditunggu. maceh :)

    ReplyDelete
  14. FINALLY!! komen yang ditunggu. maceh :)

    ReplyDelete
  15. credit2 jugak tp nk tau u amik dr paper mane?

    ReplyDelete
  16. kah kah kah... kalau comolot?

    apa kaitan dgn kita? buat bodoh sudah.. budak2 sekolah tngk lagi la diaorang nak try

    ReplyDelete
  17. erk?..kenapakah?..oke artis sume memang tak patut dicontohi oke..hehehe..ksian irma :P

    ReplyDelete
  18. superimpose kuttt.. <-alasan popular

    dia ber enak2, Photoshop pulak disalahkan..

    ReplyDelete
  19. kalau nak taw tu superimpose ke tak..sile gune kanta pembesar atau zoomm..zoomm..zooomm in ..tengok kat kepala nabil yg dikatekan superimpose tu ade segi2 atau bekas2 kene kerat tak tepi die..kalau takde maka itu bukan superimpose...hai2 macam2 artis ni..kalau tu bukan superimpose pon memang i tak hairan oke...huhuh :(

    ReplyDelete
  20. hehe..aku dpt gambar dr blog ko ni dkt email..terus aku bkk eyra..ngehehe..

    blog gossip dh jadi blog ko..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S