D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY

2:31 am




Assalamualaikum....

Lama tak tulis blog kan? maaf, busy dengan kerja dan keluar masuk hospital! hahaha~

Kali ni nak ajak semua orang pergi Party! eh eh bukan party yang tak senonoh. tapi Zumba Party. tahu tak Zumba tu apa?  Zumba merupakan gabungan tarian, senaman aerobik dalam bentuk tarian hiphop, soca, samba, salsa, merengue, mambo dan juga tarian Bollywood serta gelek. Senaman ini telah terbukti memberi kebaikan kepada kesihatan organ kardiovaskular, menurunkan berat badan, melegakan tekanan dan meningkatkan keyakinan diri.

Lama dah teringin nak try. lepas tu bila tengok FB, Mak Dara posted on her FB pasal ni, terus nak join! Event yang dinamakan D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY ini bakal mengumpulkan seramai 200 peserta yang meminati senaman ZUMBA. Acara ini adalah anjuran adik Mak Dara tu sendiri iaitu ADZA TUTY dari D'ADZA FITNESS (M) SDN BHD) .




So bila? Berapa kena bayar? macam mana nak join?
Details seperti dibawah:

Tarikh : 11TH MAY 2014
Masa : 11.00am – 3.00pm
Lokasi : Dewan Serbaguna Cempaka, Ampang Jaya
11:00am : Registration 11.45am. : Bacaan doa
12.00Pm. : ZUMBA KIDS with ZIN ELLA (RM10 only for 7-11yrs kids)
12.30pm : live performance by ALFIE ALWI(TIGA)
12.45pm : lucky draw
1.pm : ZUMBA FITNESS by ZIN D'ADZA RINA also featuring special guests singer's from D'ADZA BAND members
☆Tuty d'adza band
☆Shazroul d'adza band
☆E-one d'adza band
1.45pm. : lucky draw
2pm : ZUMBA GOLD by ZIN JLO GOJES
2.30pm : games and photo session with participants, zin's , crews and vip


Peserta : Dibuka kepada orang awam/ orang ramai 
Pre-Register : RM40.00 
Register at the Door : RM50.00 

 Bayaran boleh dibuat melalui bank in ke acc seperti dibawah: 
● Adza tutyrianti bt adenan 
● 0142335336 
● Cimb bank 14760001625205
● Maybank ( 112259114990 ) 
● dadzafitness@yahoo.com (sila hantarkan slip bayaran/bank in) 


Siap ada goodies bag okayh! 200 pax goodies bag yang mengandungi free mineral + tidbits+ goodies akan diberikan kepada peserta Zumba Party. Bukan tu je, ada hadiah lucky draw jugak!  antaranya ialah, hampers, barangan elektrik , sebuah Telefon Bimbit Lenovo, 1 pakej penginapan TM RESORT PD 2 hari 1 malam, 1 pakej penginapan TM RESORT FRASER HILL 2 hari 1 malam.    

Jadi jomlah sertai D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY!!! 

untuk keterangan lanjut boleh hubungi: 
(ADZA TUTYRIANTI) 0142335336 call/sms/whatsapp 
 (DZULLIDAIN RAZALI) 010-434 7810 call/sms/whatsapp 

D ADZA FITNESS INSTAGRAM http://i.instagram.com/dadzafitness/ 
D ADZA FITNESS FB FANPAGE https://m.facebook.com/dadzafitness/ 
















You Might Also Like

2 comments

  1. Wow AWESOME entry sis.. Cant wait to see you again sis.. Let ZUMBA ZUMBA ZUMBAAAA!!

    Pada yang nak join event zumba ni sila hubungi Adza Tuty asap ya.. Banyak cabutan bertuah untuk dimenangi ;)

    for more detail call:
    (ADZA TUTYRIANTI)
    0142335336
    call/sms/whatsapp

    ReplyDelete
  2. wah...macam-macam senanman aerobik ada, bollywood pun ada... heee
    good luck semua peserta.

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S