Monster's Crazy Crunchy - Yummy, Crunchy, Sexy!

5:03 am


Siapa suka makan chocolate? Angkat tangan cepat! Meleleh tak air liur korang tengok coklat dengan rainbow rice tu bergaul bersama. Sexy betul tengok chocolate melting macam tu. aummmmm! so, apa benda Monster's Crazy Crunchy ni? 



Monster Chocolate Crunchy atau  MCC ni sebenarnya satu produk makanan snek yang semakin popular dan mendapat tempat di hati peminat coklat. Bahan asas MCC ini pulak adalah bertih beras dan campuran coklat yang digaul bersama sebelum makan. ye, saya tahu saya tak makan nasi. tapi ni bertih beras je pun. boleh la makan. snacks kan? haha! siapa tahan tengok chocolate in jar macam ni? 



balik kelas semalam, excited bukak kotak tengok ada 3 jar of MCC. terus ambil sudu nak makan. alamak! kenapa beku? okayh gelojoh sangat nak makan so lupa baca instruction. nak makan ni ada tiga step, Rendam - Gaul - Makan. firstly telangkupkan MCC jar macam ni, and kena rendam dulu dalam air panas. masa rendam ni excited macam apa temgok chocolate cair ke bawah and bertih rainbow tu pun turun sama.


bila chocolate cair, terus ambil sudu dan gaulkan semua bertih dan chocolate tu bersama. mesra gituuuuu!



aummmmmmm makan dengan penuh nikmat sambil berebut lah dengan roomate masing-masing. roomate saya mula-mula bagi alasan takut gemuk makan chocolate malam-malam, tapi akhirnya kecundang lepas rasa satu sudu. end up berebut kami satu jar tu semalam. sayang pulak nak makan lagi dua jar. haha!




selain untuk makan sendiri kat rumah, saya suggest untuk yang nak buat party, or apa-apa majlis makan-makan, sesuai letak MCC ni dekat candy booth. tak pun, jadikan MCC ni doorgift wedding ke. pergh berbaloi! baru lah orang makan and tak buang-buang doorgift korang. haha! benda sedap kena kongsi bersama kan?  Percayalah ,satu botol memang tak cukup. kena borong banyak-banyak sikit!


Jika korang berminat untuk membeli atau membuat tempahan Monster Chocolate Crunchy (MCC), korang boleh menghubungi agen dan pengedar mengikut kawasan korang ataupun terus menghubungi pihak Monster Chocolate Crunchy.


Alamat: 
MONSTER FOOD SDN BHD (HQ) 
Pusat Komersial TSB, 
No. 37, Jalan Nautika BU 20/B, 
Seksyen U20, 40160, Sg. Buloh, 
Selangor Darul Ehsan 

FB: https://www.facebook.com/CrazyCrunchyOfficial 
Instagram: https://instagram.com/crazycrunchyofficial/ 

Senarai pengedar: Klik Disini






You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S