#pasarnita platform untuk bantu peniaga wanita

8:51 am



PASARNITA? apa ni? okayh ni neyra nak cerita sikit. Pasarnita ni sebenarnya platform bagi menggalakkan lebih ramai wanita menceburi bidang perniagaan dan keusahawanan. Penasihat Pembangunan Keusahawanan dan Ikhtisas Wanita Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil berkata inisiatif yang diperkenalkan pihaknya itu bertujuan memberi ruang kepada usahawan kecil wanita memasarkan produk mereka. kalau boleh ke peringkat global! wahhhh best kan! best lah untuk kaum kami ni. kehkehkeh. 


 so, untuk minggu ni Pasarnita diadakan di Berjaya Times Square! pelbagai aktiviti diadakan untuk semua orang. bila lagi nak support peniaga wanita macam mereka semua ni kan? ini antara tentatif untuk tiga hari Pasarnita ni: 


see? PM kita pun datang esok,  ahad 31 May untuk rasmikan Pasarnita ni. jom bawak family semua pergi Pasarnita! yeay!

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S