468x60

.

LYNK.MY : Malaysian URL Shortener - from malaysian for malaysian

Monday, September 21, 2015



Hi! hari ni saya nak cerita pasal Lynk.my. Tahukah anda apa itu Lynk.myLynk.my  merupakan satu website dibangunkan oleh anak Malaysia yang menyediakan perkhidmatan memendekkan url/link secara percuma seperti goo.gl dan bit.ly serta memberi bayaran kepada pengguna mengikut jumlah pelawat. Wow! bestnya kan boleh earn incomeKadar yang ditetapkan juga merupakan yang tertinggi untuk rakyat Malaysia. Jom kita tengok apa itu link di video dibawah...



=====================================================


Lynk.my menawarkan dua servis iaitu publisher dan advertiser. Publisher akan create Lynk dan kemudiannya share Lynk dan menjana wang dari Lynk yang pengguna tu akan share. Untuk Advertiser pula, advertiser akan membuat bayaran kepada Lynk.my berkenaan iklan yang ingin dijalankan, selepas pembayaran dibuat advertiser akan membuat kempen di Lynk dan Lynk akan membantu advertiser menyebarkan kempen mereka. Jom kita lihat apa itu beza publisher dan advertiser dalam video di bawah:


Kelebihan Lynk.my ialah:

- Pendaftaran adalah percuma
- Dapat Menjana pendapatan atau pendapatan sampingan bagi setip link yang telah anda pendekkan dan kongsikan melalui blogspot,twitter,istagram dan facebook serta lain-lain laman sosial milik anda.

Lynk.my akan membuat bayaran melalui online banking dalam masa dua minggu selepas pengguna Lynk yang berdaftar menuntutnya (request withdraw). Disamping itu lynk juga menyediakan servis E marketing untuk para peniaga mengiklankan product atau perkhidmatan mereka kepada pengguna internet di seluruh malaysia dengan kadar yang amat berpatutan iaitu serendah RM10 SAHAJA.

Saya sebagai blogger, dah join Lynk ni sebagai publisher. sambil post link entry blog saya di social media tu saya shorten kan dulu URL dan dalam masa yang sama menjana income dari Lynk

Daftar lah di Lynk.my.dan janalah pendapatan sampingan anda!
Pendaftaran lynk adalah percuma untuk maklumat lanjut
Sila kunjungi laman: Lynk.my





1 comments:

  1. Salam Ieyra.... terbaiklah info yang anda kongsikan.

 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates