Berbuka Puasa HND3(2)

10:49 pm

yesterday, 22 sept 2008, at barakat restaurant... telah berlaku satu peristiwa makhluk2 dari class HND3 section 2 dengan rakus nya melantak makanan2 yg disediakan...tak perlu citer banyak2...korang tgk je la photos ini:

Photobucket

anep baca doa kowt tyme neh...


Photobucket

best sgt kew air tuwh anep oit..?? sue kusyuk makan..


Photobucket

mak aih...rakus gilew syed makan..


Photobucket

padan muke korang kna candid..!!


Photobucket

farah..ko apehal..?? ngantok ea...


Photobucket

sume orang pon gile2...


Photobucket

okayyh...sue posing baik punye...


Photobucket

apesal makhluk barakat di belakang juga mahu mencapap..??


Photobucket

ko cari ape tuwh mizi..??


Photobucket

farah makan kek batik buatan sendiri ya...


Photobucket

ish..makan ta abes2 la korang neh..


Photobucket

kekenyangan kowt...

Photobucket

jari ko apehal sue..?? weyyhh aku ta ready lg tyme ni..


Photobucket

sue posing sentiasa... cute lah tu konon...


Photobucket

bahagia giler tyme ni... hahaha...


Photobucket

sesi makan2..



Photobucket

farrah makan ape..?? sue ckp, farah mkn asam..


Photobucket

birthday boy, e-g... happy belated birthday..!!


Photobucket

fuad testing handset baru nye.. heee..


Photobucket

mahu jd abg saya..??


Photobucket

ni abg zul.. yg sengal.. weyh aku letak gmbr ni kat fs nak..?


Photobucket

mizi discuss ape ntah... anep plak blur sengal...

Photobucket

ooops... scandalize yamakasi...


Photobucket

e-g, aku and lina..


Photobucket

oooppsss...!! jgn gosip2 ya... die sudah berpunya... aku juga sudah berpunya...

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S