wtf...!!

5:16 pm

what a day... yeah. sangat tertekan 26 sept lepas. mcm2 tragedi sebelum raya. huhu. leh wat drama neh. akibat wat keje last minute (aku dah wat awal ok...) assignment network pon ta siap. haha... 4 hari 5 malam aku tido dpn laptop kat ruang tamu tuwh. konpem punya ah bil melambung2. mcm2 halangan masa nak hantar assignment. susah btol lah nak berjaya. haha...

Photobucket

setelah berjaya hantar assignment di kolej yg dah sunyi tuwh (sbb seme org da balik da...) kitorang wat lah trip balik kampung (even seme pon nak balik kl je sbnarnya...). huh mcm2 ragam kerna kami semua da pnat giler. jalan pon ta larat neh. adoyaii... jauh nye lah kl...banjir kilat di kajang...

Photobucket

stop di kajang sebentar. cam biasa ah. ta lengkap hari aku kalau ta amek gmbar. kali ni kitorang posing2 di fitting room kala sue try2 seluar tyme shopping.. (ala...aku tau la ko bawu dpt duet kutu weyh...kutu btol lah ko neh...)...hahaha...abeh 2 fitting room kitorang guna. sure bengang gile akak parkson tuwh.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

oh oh. meneruskan trip kami ke kl. kire2 mahu naik taxi aja. then uncle tuwh ckp, nak ke KTM jalan jem lah dikk.. aduh terpaksa ikot jalan jauh lak. ikot kan je la. ouh..!! wtf! ramai gilew kat KTM. oh tidak..!! kelemasan aku.

dah smpai BTS, naik lrt plak. naseb ah ta pnoh cam tadyk. ta rela aku. ouh. sempat ke berbuka ni. jgn ah buke dlm lrt. sampai sentul timur aku and sue cpat2 ke bazar. beli ah ape yg patot. finally, buke pose di jalan juga akhirnya. otw ke umah acik iput (sepupu ayah kuwh). aduhh... comelnyew nim. dah besar diek...

Photobucket

aduh...pnat gilew. sumpah ta larat!! mengenangkan asement yg bnyak nak kna submit lagi....ouh ta raya lah aku....!!


p/s: happy birthday sue..!!

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S