addicted to assignment.

8:15 pm

addicted to assignment. ape gila kah aku? hahaha. assignment semakin bertimbun. due semakin dekat. grrrr....tekanan! semua subjek ade assignment. but really addict to web now. hahahaha. sedang mengkaji blog hatta dolmat . mengapakah? teruja dengan rambutnya? oh tidak. tapi sebab assignment web aku kna buat web pasal young malaysian designer... masih pening buat pilihan. huhuhu.. tataw ler aku nak buat hatta dolamat kah, nazleen noor kah, JTM kah, mira zarna kah, melinda looi kah atau siapa kah? hurmmm BIT ngan QMP pun tak siap2 lagi assignment. nak dekat2 cuty ni berlambak2 lak assignment nak kna siap kan. adesss... so JANGAN tanya mengapa aku tak update blog. hahaha. sedang gila..!!

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S