happy birthday + assignment lagi...!!

6:16 pm

first of all aku nak wish;

happy birthday to rick!! *18 feb*. sampai aty cra wish pon kamu ta reply. lama ta contact. wlupon duk dlm 1 negeri je tapy tak pernah na hangout. neh mesty terlalu ramai awek2 kat unisel sampai lupa kwn. hahaha. gurau jew rick.



Photobucket



happy birthday payed!! *20 feb*.
sorry lah aku lupa nak kol ko mlm td wish beday sbb aku addicted ngan en.zaidi assignment BIT. dah beday ke berapa ni yek? tua dah ko. ble mau kawen?? :)) sorry lah payed. bagi batu sungai je untuk ko. bajet tade. haha.



Photobucket



and happy birthday to vujie!! *22 feb*.
kamu sudah tua! sila mengaku okayyh?? hahaha. terima lah parcel eyra dr semenanjung nih yg ta seberapa itu. *psssttt...ujie...kamu dah tua tu.. sila kawen cpat2...*gambar di atas adalah hadiah yang telah dihantar ke sabah untuk vujie tersayang!

anyway, hope korang sentiasa sukses dalam apa jua yg korang bwat skrg. may god always bless you all okayyhh?? doakan lah aku kat sini yang dah semakin merenk dengan assignment.

assignment?? okayhhh....tu tandanya dah masuk title kedua karangan hari ini. harap maklum: course saya tidak mempunyai exam. assignment semata2.

assignment BIT aku da antar. walaupun sedikit bengang sebab rupa2nya BIT antar hari isnin. dah tukar due date plak da... *en.zaidi, lain kali sms lah...huk3...* penat sahaja eyra memeningkan kepala sebab memerah otak yg dah tepu ini untuk siapkan assignment itu.

assignment QMP? masih dalam pembikinan utk distinction. haha. yang utk pass tu pon blum tentu btol. hahaha. merenk plak eyra lihat macam2 info di internet. mana mahu pilih ini?? apa itu software maintenance challenge? several way to enhance maintenance productivity? adesss....masih trus blogging ini gimana mahu siap kerja? dushhhh...

assignment WEB and CT? haha. langsung tak sentuh. sumpah! harap2 aku dapat siap kan web. kejap je kott.. *dengan konfident nye berkata sebegitu..harapan palsu semata2...trust me sue!* CT? lect sudah mintak network design. oh networking lg. sangat saket kepala itu subjek. mimpi ngeri semester lepas dah terbawak2 ke semester ini. ohhhh stress!! migrain tiap2 hari mcm ni... bila nak siap semua ni?? grrr....

utk cik lina;
jangan tido sambil berjalan berjalan sambil tido lagi! penat nak pimpin kamu... nanty kamu terbang pula. hahahaha..jangan marah sygg...

nota: entry ini mempunyai disgram gambar.. akan di upload lagi beberapa hari... mungkin... *tolong benarkan aku dating bersama QMP dahulu kemudian baru kamu ya blogger..*

You Might Also Like

8 comments

  1. dear,, i dh dpt parcel kamu.. waaa gumbira2 teruja2.. hahaha..
    i suka sgt2 tau!! nanti i nak upload semua yg u kc tu..hehe..
    sgt3 thnk u~~

    ReplyDelete
  2. nak kawen, tp ntah bila kah akan dtg peminangan. hahaha.

    ReplyDelete
  3. haha. jangan lupa upload! bg i bangga sket. hahaha... kawen cepat2. :))

    ReplyDelete
  4. bufday saya bru ja lepas..dan lama lg utk menyambutnya..huhu..xpa2..kita tunggu dgn hati yg tenang key..hehehehee

    ReplyDelete
  5. farin birthday 16 sept la..
    sebulan lebih slps befday u.. hehe..

    ReplyDelete
  6. lina tido berjalan ke?
    hahahaha....
    giler ah...

    ReplyDelete
  7. yamakasi;
    hahaha. btol tu!!



    ujie;
    oh ea? nnty i bg diek

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S