468x60

.

Ibadah Qurban di Kemboja

Saturday, October 13, 2012




Hari Raya AidilAdha untuk tahun 2012 dah semakin hampir. beberapa hari je lagi kan? Hari Raya Haji tahun 2012 ni sesiapa yang nak buat korban dan aqiqah bolehlah buat tempahan Qurban di Kemboja melalui website E-Qurban. dunia teknologi tinggi sekarang ni, semua pesanan dan tempahan secara online sahaja. sambil menjalankan ibadah, sambil bersedekah untuk rakyat Kemboja tidak salah kan?

Jika anda berminat untuk melakukan ibadah qurban atau aqiqah di Kemboja, anda boleh ikuti cara di bawah:


 1. Pilih berapa bahagian atau ekor yang ingin di qurban atau aqiqah. Harga adalah tertakluk seperti di bawah:

1 Ekor Lembu – RM 1600 / 552 USD (International)
1 Ekor Kambing – RM 550 / 190 USD (International)
1 Bahagian Lembu – RM 230 / 80 USD (International)

 2. Selepas memilih berapa bahagian atau ekor, sila masukkan jumlah bayaran ke akaun di bawah:

AL ANSAR AGRO SDN BHD
562834608508 (Maybank Bank)

 AL ANSAR AGRO RESOURCES
12370000546103 (CIMB Bank)

 Untuk tempahan di peringkat antarabangsa (international), sila hubungi syarikat secara terus di sini.

Jika membuat pembayaran online, sila masukkan email ‘farizal.tumiran@gmail.com‘ untuk memudahkan kami membuat penyemakan.

3. Selepas membuat bayaran, sila klik sini untuk mengisi borang pengesahan. Sila isikan maklumat penuh pembayaran anda, bilangan bahagian dan ekor serta penama yang melakukan aqiqah dan qurban.

 4. Selepas mengisi borang, pihak eQurban akan menyemak pembayaran anda dan menjalankan ibadah qurban dan aqiqah untuk pihak anda di Kemboja.


Tempahan untuk ibadah Qurban pada tahun ini masih dibuka. Tarikh akhir untuk buat tempahan adalah pada 19 Oktober 2012. Untuk maklumat lanjut boleh lah anda lihat di website E-Qurban.



0 comments:

 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates