Box of 18 Macarons from RM45 only!

1:45 am


saya baru je menang box of 28 macarons dari giveaway di blog kak Yanmie. Terima kasih kak Yan. macarons memang favourite saya lagi-lagi macarons yang Cik Min buat. ini box ketiga dah rasanya saya makan macarons dia. nyummy! apa itu macarons? Macaron ialah sejenis kudapan orang perancis yang diperbuat dari ground almond,castor sugar dan egg white bersama filling ditengahnya. Macarons is soooo yesterday sebenarnya. sekarang ni tengah hot pasal pavlova je. tapi saya tetap suka kan macarons!


By the way, At 19 Culinary Studio ada buat promosi baik punya sempena bulan Tahun Baru Cina ni. Box of 18 Chinese New Year macarons or Chateau Blanc macarons dari harga RM45! Jimat sehingga 40% dari harga asal ok? Flavour untuk Chinese New Year macarons ialah strawberry, chocolate and mandarin orange. Untuk Chateau Blanc macarons pula ialah perasa chocolate, coffee, pistachio, raspberry, vanilla and citrus.


Untuk box of 18 Chinese New Year Macarons dengan pakej dalam Red Lantern Gift Box hanya RM45 daripada harga asal, RM75 manakala untuk Box of 18 Chateau Blanc Macarons air-flown from France dengan pakej dalam Red Lantern Gift Box hanya RM58 daripada harga asal RM95. so apa lagi? kalau nak beli boleh klik terus kat sini!! nyummy~ berbaloi lah nak beli dari korang nak beli kat Harrods, KLCC memahal kan? tapi promo ni kena pickup macarons terus dari kedai. tak boleh pos. kalau nak beli melalui pos, boleh beli dengan darling saya Cikmin ok? weee~

You Might Also Like

4 comments

  1. tahniah dik... dah la peminat, dapat lak hadiah, x ke durian runtuh23x....tu

    ReplyDelete
  2. ok chantek..sila blanje gua sekotak.."kakak lu nak...:P"

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S