468x60

.

Review: The Impossible

Sunday, January 27, 2013


rasa lama tak review movie dalam ni. sejak final year haritu, tengok wayang banyak kali tapi nak review tak berkesempatan pun sebab tak cukup masa sangat. kesian blog berhabuk. last week tengok wayang pun lupa nak review. ok, kali ni review filem "The Impossible".

siapa masih ingat bencana Tsunami  Disember 2004? bencana yang beri impak besar kepada keluarga mangsa yang terlibat. nak tengok cerita ni, kena feeling macam kita ni berada di tempat kejadian. yeah, feeling kekeluargaan tu penting. 




Resipi Banana Caramel

Saturday, January 26, 2013


sambil tanam anggur di rumah, main masak-masak juga. 
dan oleh sebab blog lama dah tak update atas sebab kesibukan final year yang lalu, 
takpe, mari kita update resipi. hahaha~

semalam masak Banana Caramel.
ada yang mintak resipi la apa. 
meh nak citer. senang je sebenarnya.



Wayang punya cerita.

Friday, January 25, 2013



rasanya boleh dah ni tambah 1 lagi bahagian kat column tepi tu.



Dari Tanjung Malim Ke KLCC - Fdaus Ahmad

Thursday, January 17, 2013



dulu pernah dah buat review Sembang Kencang 1 (SK1) dan Sembang Kencang 2 (SK2) kan? kali ni meh aku cerita pasal Dari Tanjung Malim Ke KLCC (DTMKK) pulak. buku ketiga hasil tulisan Fdaus Ahmad . cerita panjang kalau nak stroy pasal misi pencarian buku ni, tapi takpe. aku pendek kan. aku pun malas nak story berjela-jela kan.




 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates