IMAGES BY YA - Photographer yang anda cari!

10:11 am



Apa first impression bila korang tengok gambar atas ni? Rasa macam terus jatuh hati? Boleh feel kebahagiaan dalam gambar? Rasa nak masuk sekali dalam gambar lepas tu feel bersama moment indah tu? Cewah hiperbola sangat analogy. Haha!





Kalau ada sesiapa nak abadikan kenangan indah bersama teman, keluarga atau kawan-kawan saya recommend sangat IMAGES BY YA ni! Gambar semuaaaa cantik-cantik kot! Nak menikah ke, bertunang ke, convo ke, birthday ke, event ke apa semua boleh lah YEIRKIF ABDULLAH ni jadi photographer korang!


Berita menariknya untuk tahun 2016, IMAGES BY YA dah open booking! Agak-agak macam kahwin tahun depan tapi pening takde photographer lagi boleh terus je contact YEIRKIF ABDULLAH ni. Untuk wedding package, kalau book sekarang before 31 December 2015, korang boleh dapat rebat up to RM200.


IMAGES BY YA
Call atau Whatsapp: : +6011375311
Instagram: @images.by.ya






You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S