kelahiran beliau.

4:07 am




Dengan ini dengan segala sifat angkuh dan bangga beta umumkan lappy kesayangan beta, cik nur esah telah selamat melahirkan windows se7en pada 11 october 2009, pukul 1.00 pagi. Tidak pula beta tahu kelahirannya atas tangungjawab siapa. Mungkin bayi tabung uji? Sedikit penghargaan untuk pak bidan yang bertanggungjawab untuk segala urusan kelahiran iaitu encik syahirul azfar. Beta harap megi goreng double bersama milo ais di mapley itu sudah mencukupi menanggung kelaparan perut kamu setelah berusaha dengan penuh susah payah menitik peluh di dahi menyambut kelahiran bayi baru cik nur esah.

Kesimpulannya, beta sangat gembira lagi teruja menggunakan windows se7en ini. Anda masih terkongkong hidup bersama windows expie dan hasta la vista? Mari bertukar! Autobots, transform!



Nota kaki busuk: sumpah, penulis laman belog ni sudah semakin merenk setiap kali menaip entri.

Nota kaki wangi: selamat melawat ke entri;
eyra berhijrah ke windows se7en




You Might Also Like

9 comments

  1. thanx belanja i juga~~
    hehe..
    selamat dtg ke win 7..
    best kan?
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. ye la tu bidan.. dah takde ayat lain ke? wakaka.. hope u realy like it! go win 7 go! go go power rangers!

    ReplyDelete
  3. jaws;

    sangat best sehingga menjilat jari ketika makan megi goreng di mapley *ayat mentipu sebab tak habis makan pun sbb ayam u dah curi* anyway cukup ke nasi goreng ayam, tosei dan teh o ais limau? hahaha. tambah order? :P

    killvearn;

    best tak ayat karangan pendek i? hahhaha! thanks a lot dear sbb tlg format lappy i; cik nur esah. hahahha. go go power rangers!


    eny;

    mlm kelahiran bayi terbaru cik nur esah ni, area rumah u jek pun. saje malas nak pergi singgah rumah u :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. huhuhu..okey laa dapat merasa pakai widow 7..orang sampai skang lagi takleh..yela..kom dari zaman perang dunia satu punya..sumbangan iklas dari jepang..uhuk uhuk uhuk..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S