my busy day like hell.

3:47 am

Amaran: entry pendek.


Photobucket
Photobucket


Terlalu banyak benda yg terjadi buat aku terlalu busy dan sentiasa keletihan kepenatan kecapetan seiap hari. Last week, kolej aku buat techcomm day. Organized by HND lecturers and students. Tak de lah meriah sangat tapi boleh blah ah jugak kan. Buat aku penat tiap2 hari ada la. Namun usaha aku dan rakan2 berjaya lah jugak buat sales sebanyak almost rm500 la jugak. Apakah itu techcomm day? Sumpah malas nak explain. Macam PC Far jugak la kan. Jual barang2 PC, format2 lappy la segala bagai. Sebab ke-busy-an aku handle mende ni semua, nak update belog pon ta de masa. Tweet pon gne gladlycast sms jek now. Online pun hanya di henfon kesayangan.


Photobucket

Dah habis techcomm day 2 hari 1 malam tu, ade pulak open house raya kat rumah mentor aku esoknya. Sedap makan yong tau foo cuma kurang enak tengok perangai budak junior yang tak respect senior. Malas aku nak citer panjang2 kat sini nanti semua baca, kecoh pulak. Macam lah pulak aku tak tahu budak kolej aku punya mulut mcm mana. Kan? Kan? Hahaha. Anyway, thanks en.z sebab jemput saya ke rumah anda.

then,sempat pergi tengok surrogates. Cis cis. Sangat best ke cerita ni? Aku nak tengok papadom tp sold out pula. Terpaksa layan cerita robot. Boleh blah ah jugak. Dari 5 star aku bagi 4 la. Tapi sorry la, mmg malas nak buat review movie. Dari minggu lepas aku dah tgk sorority row, perfect gateaway, dengan surrogates. Banyak lagi movie dalam waiting list aku ni. Bila entah nak tengok.

Nota kaki busuk: Maaf, entry agak kelam kabut nak sampai ke penghujung atas kemalasan penullis. [-_-]

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S