what is stalking?

9:24 pm

memang aku saja nak buat entry ni. duduk dalam library kolej yang sangat jarang aku masuk ni, aku pun pegi geledah google, cari maksud stalking dalam wikipedia. what is stalking?


Stalking is a term used to describe unwanted attention by individuals (and sometimes groups of people) to others. Stalking behaviors are related to harassment and intimidation. The word "stalking" is used, with some differing meanings, in psychology and psychiatry and also in some legal jurisdictions as a term for a criminal offence. It may also be used to refer to criminal offences or civil wrongs that include conduct which some people consider to be stalking, such as those described in law as "harassment" or similar terms - ihsan daripada wikipedia.


mengapa wujudnya entry ini? hah, ni nak bagitahu. kepada stalker2 yang sangat gemar melawat belog aku, lepas tu buat pulak kacau kat sini... aku dah pun trace IP Address kau, trace dari mana kau online dan sudah pun report spam and banned kau dari blog aku ni. takpe, kau buat kacau lagi... aku report police terus. susah apa kan?

untuk si dia yang ber-IP address-kan 115.133.222.210 , 115.133.218.246, 115.133.223.75 dan 115.135.144.17 sila berhenti menjadi stalker. oh ye, chat box akan kembali dalam masa terdekat. terpaksa locked atas urusan pihak berkuasa. sekian, terima kasih.

You Might Also Like

8 comments

  1. Thats better. at lease u did detect the person IP.

    ReplyDelete
  2. huhu..klau saye jadik stalker tuh aper sis nak buat ye..shot saye ke..huhu..sib baik tak jaidk..anyway..semoga berjaya membenteras stalker..hohoho

    ReplyDelete
  3. lyric ... tengok cinema cerita Papadom...

    OK dah komen

    ReplyDelete
  4. eh tu i punyai IP tu.. mcm ne i leh jd stalker? u ni kan, majuk la :"> hohoho

    ReplyDelete
  5. syed

    yeah, mmg ah. ni dia takde kacau lg. but tgk ah nanty...

    eny;

    minat sampai psycho gtu? hahaha. dah ah gila sex dowh!

    acap2405;

    kalu kamu jadi, sis rela. hahaha

    BPS;

    apa kamu ngarut ni? hahaha

    killvearn;

    sudah! u jgn nak ngarot enchek shahirul azfar. saya geget nanty

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. masalahnya.... tu bukan ip dynamic ka. --" tak banyak leh dibuat dengan benda gitu

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S