RAYA?

9:53 am


saya adalah blogger paling pemalas abad ini hanya mampu mengucapkan selamat hari raya aidilfitri. alang-alang dah hari raya, boleh lah nak mintak maaf banyak-banyak sebab tiada entry raya seperti orang lain kerana tiada gambar suasana raya seperti yang anda harapkan. al-maklum lah manusia tiada kamera compact mahupun DSLR memang begini. lebih teruk lagi langsung tak pergi beraya di hari raya pertama mahupun kedua. terima kasih lah yang masih beri duit raya kepada saya, terima kasih jugak lah yang sudi datang open house raya di rumah saya sampai bawak lapan kereta macam rombongan masuk meminang je. terima kasih semua. sayang anda semua. saya rasa macam upload kat mukabuku lebih pantas dan rajin dari di blog. mood raya akan dilupuskan berkuatkuasa esok kerana saya harus fokus kepada final exam. 

exam? apa tu? 

You Might Also Like

3 comments

  1. untongla takde camera hahaha...






















    #pergh. header tepek gambo sendiri. hahaha

    ReplyDelete
  2. acap, akak pemalas


    fadil; demyu. lama dah kot header tu

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S