Tempahan ibadah Qurban di Kemboja

12:00 am

Hari Raya AidilAdha atau pun Hari Raya Haji tahun 2011 dah semakin hampir. dah tahu kan tarikh Hari Raya Haji iaitu seminggu je lagi dari sekarang kan? Hari Raya Haji tahun 2011 ni sesiapa yang nak buat korban dan aqiqah bolehlah buat tempahan Qurban di Kemboja melalui website E-Qurban. dunia teknologi tinggi sekarang ni, semua pesanan dan tempahan secara online sahaja. sambil menjalankan ibadah, sambil bersedekah untuk rakyat Kemboja tidak salah kan?





Jika anda berminat untuk melakukan ibadah qurban atau aqiqah di Kemboja, anda boleh ikuti cara di bawah:

1. Pilih berapa bahagian atau ekor yang ingin di qurban atau aqiqah. Harga adalah tertakluk seperti di bawah:

1 Ekor Lembu – RM 1600 / 665 USD (International)
1 Ekor Kambing – RM 500 / 250 USD (International)
1 Bahagian Lembu – RM 230 / 95 USD (International)

2. Selepas memilih berapa bahagian atau ekor, sila masukkan jumlah bayaran ke akaun di bawah:

AL ANSAR AGRO SDN BHD
562834608508 (Maybank Bank)

AL ANSAR AGRO RESOURCES
12370000546103 (CIMB Bank)

Untuk tempahan di peringkat antarabangsa (international), sila hubungi syarikat secara terus di sini.

3. Selepas membuat bayaran, sila klik sini untuk mengisi borang pengesahan. Sila isikan maklumat penuh pembayaran anda, bilangan bahagian dan ekor serta penama yang melakukan aqiqah dan qurban.

4. Selepas mengisi borang, pihak eQurban akan menyemak pembayaran anda dan menjalankan ibadah qurban dan aqiqah untuk pihak anda di Kemboja.

Tempahan untuk ibadah Qurban pada tahun ini masih dibuka. Tarikh akhir untuk buat tempahan adalah pada 3/11/2011. Untuk maklumat lanjut boleh lah anda lihat di website E-Qurban.

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S