Westlife Gravity Tour 2011 Concert

10:04 am


Mukadimah, saya nak buat announcement saya sangat lah tiada masa nak update blog sejak start internship di KL ni. pasal Steve Jobs mati ke, pasal iPhone 4s penyebab kekecewaan semua yang menaruh harapan iphone 5 keluar ke apa ke semua malas nak update ya. entry konsert ni pun malas sebenarnya. saya ke sana, Jumaat lepas bersama Ayu, Ryzal dan adik saya, Iqa. lihat gambar je boleh? esok nak kerja so sangat malas nak menaip sebab moody gambar dengan Sheikh Muzaphar hilang atas sebab kebiolan laptop ;'(



Ryzal with 4 tickets


habis duet menabung.


tak ramai pun malam tu.



Westlife in action.




sesi menggedik


here is the venue


pulang ke rumah.

dan esoknya, saya dan Syakielalala menjadi stalker yang berjaya ke Hilton Hotel Kuala Lumpur untuk menunggu Westlife. saya menunggu selama 9 jam ya. konon bajet nak say bye bye to Westlife before diorang fly ke Korea. tapi, takde lah gambar dengan Westlife kan. ada gambar dengan Sheikh Muzaphar. tpai takde gambar saya sebab gamabr hilang lepas resize tadi. laptop ku biol. 


dia semakin tua. 


Shane yang pendek.


Mark hensem.


 ini entry paling malas oleh saya peminat setia Westlife sejak tahun berbelas tahun yang lalu. sila layan video dibawah; the most favourite moment that night. 
sekian, terima kasih. 

You Might Also Like

7 comments

  1. wehselive. centu eja kalau kumpulan dari terengganu. hahaha.

    ReplyDelete
  2. moody gambar hilang sampai typo kan?

    ReplyDelete
  3. fadil; hah gitu laaa abam budu

    ain; tau takpe. malas nak fix

    ReplyDelete
  4. wah jelesnya..shane pendek pon handsome ya. Tapi dah tua da sekrang..Grr..*tak habis jeles agi*

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S