Candle Light Birthday Iftar at Moven Peak Restaurant

11:07 pm


Semalam, 29 July 2012 ada orang belanja makan kat Moven Peak. advanced birthday treat katanya. oleh sebab bulan puasa, ambil kira sebagai iftar la kiranya. mula-mula sampai Ipoh, cari Aki dan Yaya di AEON Ipoh. sambil tunggu diorang habis tengok wayang, pegi jalan-jalan shopping apa yang patut dulu. lepastu buat jumpa Aki and Yaya, kami buat icebreaking pulak depan reject shop sampai pukul 630 petang. apakejadah duk bergossip sambil mengumpat lama-lama entah kat situ. oleh sebab Aki dah reserve, so kami lek lek je la.



Then, bergerak la kami menuju ke Moven Peak, cehhh staff situ kata takde nama dalam reservation list. nasiblah tak ramai orang pun. so duduk je la kat mana pun. hehe~ masa tengok menu, semua rambang mata nak order apa. last-last saya, Aki dan Yaya order meal yang sama. cuma Ash order lain sikit. then dengan side order yang banyak. aaaahhh.tengok je la gambar makanan kat bawah ni:




so, di atas ialah Grilled Chicken Chop (sizzling), Australian Grilled Lamb Chop (Plate), Butter Squid, Mushroom Soup with Garlic Bread, and Watermelon Juice! nyummmyyy~ best kan? total semua di atas, errrr..biarlah rahsia. hehe~ semua makanan sedap. rasa macam jadi ular sawa jugak lah lepas melantak semua ni. sedaya upaya nak habiskan jugak.. 



thank you so much, Aki untuk makan-makan di Moven Peak. and thanks for the day, Ash, Yaya, and Aki. Sayang ketat-ketat semua orang muka comel kekenyangan!


pppssttt...
lepas makan-makan ni semua, tengok Ice Age 4.
 tapi macam malas nak review lagi. 
Batman pun tak review lagi. haha~


You Might Also Like

2 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S