BFF - Best Friend Forever ^_^

8:32 am

hanya tinggal satu hari je utk aku spent masa aku di kuantan ni...
urm terasa rindu pada BFF aku disini...
fird, aqem, and aqqad...
BFF yg wajib aku ketemu setiap kali aku pulang kesini...

khamis-13 march 2008
hari paling bermakna dlm hidup ku...
tiada yg lagi bermakna selain menghabiskan masa bersama syg2 ku: my BFFs...

aku hanya berjanji dgn fird...
utk menemani beliau santap d waktu lunch nanty...
huh! pagi2 lagy da kejut aku dr beradu...
aku pon bergerak ke mega secepat mungkin...
ahh! lambat nye pukul 12.30pm...
tiba2 aku teringat aqem...
oh ya! jumpa aqem dulu lar...bisik haty ku...
ternyata kebetulan aqem mmg da ada pon d sana...
lama ta jmpa beliau ^_^
bertambah cumey plak aku nenowk nyew hari ini...
sementara itu kami round2 menghabiskan waktu...
dan menenowk2 gelegat manusia di megamall...
tak sedar lak dah tibe kemunculan fird...
bersama kutu2 perliharaan nya... (aqem la yg ckap...aku ta ckp)
then dgn ta plan ape2...kami hanya duduk d kerusi mega itu smpai lebam...
tetibe rasa lapar la pulak kan...
so mereka memberi cadangan utk ke TC...
pastu na amek tatty lar...
sampi kat umah tatty...beliau baru bangun tido?? hampeh!!
siap bangun2 sempat goreng ayam tanpa mandi terlebih dahulu!!

ok2 next episode...
tiba d TC...dan selepas bermesra bersama cicak kubing...
kami ta makan pon di sana...(wat abeh duet byr parking je)
last2 aqem ajak makan d mara je...ceh!
yg ni best ni....selepas santap...otw 2 da car...
aqem kna saman!! sbb salah parking...haha...kan da bazir rm20...
kitorg pon gewak ke mega smele...
selepas slh sorg dr kami melepaskan gas monoksida dlm kete aqem...
kami berlegar2 ke tmpat game...
kata aqem, beliau mahu lepas tensen akibat kena saman!!
smpai jem machine game tu akibat ketensionan si aqem...
da bosan2...amek2 gambar...fird pon balik ke opis...
setelah ponteng keje berjam2...(ske aty jewk beliau ni!)
sampai d kfc...aku jmpa aqqad...BFF aku jugak...
jalan2 lak pastu...ushar2 barang...
terserempak dgn cekgu lama ku...junior2 ku...
then tiba masa utk pulang...
sgt2 sedeyh...bila la kami dapat jumpa lagi...
mugkin cuti semester nanti...huhu...

anyway syg2 ku...
korang BFF aku smpai mati!
eyra a.k.a azie BFF aqem, fird, taty dan aqqad...
thanx 4 all da precious moment together!!



Photobucket

fird! jgn CANDID gmbr ku!


Photobucket

aqem...drive okayh! jgn nak bikin DRAMA di dlm kereta mu!


Photobucket

ketika sedang bweak2 kpd aqem...KANTOI pulak dgn fird!


Photobucket

adeh! apakah yg sedang berlaku terhadap BIBIRmu fird??


Photobucket

wahai fird...kamu BFF azie selamanya!


Photobucket

di dlm kete nury haqim...aku POSE sebentar...

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S