aku rasa seperti..

5:34 am

ketika ini aku rasa spt nak gila.
menanti kaspersky di update.
menggunakan blue cube modem ini sgt menyusahkan.
terasa spt mahu cmpak lappy aku ke dalam tasek kesuma ja.
ym pon ta settle2 lagi nampaknya.
aduhh...susah btol lah ble ade lappy baru ini.
dan susah btol lah guna blue cube ini.

tapi..aku rasa sedikit lega.
memandangkan mock meeting berjaya di settle kan mlm smlm.
hilang 1 beban asement.
kelakar rasanya bergelar chairperson yg gila kuasa.
meeting pon terpaksa di repeat berulang2 kali.
asyik tergelak2 ja kami berlakon.
tapi sangat seronok...!!
now, sedang berusaha dgn bersungguh2 menyiapkan network dan mid pula.
ohh bila lah semua azab ini akan stop...??
terseksa jiwa dan raga ku memikirkan asement yg ta siap.

cuti bakal menjelang.
jumaat, sabtu, ahad, isnin.
sedang memikir2 kan apa yg harus dilakukan.
aku mendapat sms yg buat aku tersenyum.
sygg nak dtg kl??
wah...seronok..!!
boleh dating sepuas hati.
haha...i mish hym so much okayh...??
ta sabar pulak rasanya.
berkobar2 semangat kemerdekaan aku.
oops..ade kna mngena kah??
haha.....luff u sygg...!!

baru saja melawat2 di blog vujie.
membaca blog nya tentang rambut baru nya.
oh aku juga plan untuk membetolkan rambt yg sgt2 messy ini.
tapi...apakah yg harus dibuat dgn rambut ini ya..??
ada idea kah?
huhu...aku perlukan peunjuk!!

ouh....perasaan untuk menggila kembali.
yeah...!! perasaan nak mengamuk mungkin.
bila update ni nak siap hah.
aku da penat ni...!!

You Might Also Like

5 comments

  1. seronak laa tu dpt jmpe pkwe...

    ReplyDelete
  2. hehehe jom2 tukar style rambut..
    investment on satisfaction..

    ReplyDelete
  3. anonymous:
    mestylah. sgt seronok..!!

    vujie:
    haha..tp i tataw ah nak tkr style cmne. rmbut pon ta brape pnjg.paras bahu je.

    ReplyDelete
  4. ngee~
    kita pakai modem yang sama jgk.. ngee~~

    ReplyDelete
  5. modem juga sama??? sume pon sama kita ini

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S