bowling.

10:55 pm

Photobucket

memang kami sudeyh gila + merenk. hang out hari selasa? haha. afta abeh claz, kami ke kajang. ke metro point dan bermain bowling.

Photobucket

Photobucket

sangat seronok sehingga menjerit-jerit dgn tataw malu nya. haha. main 2 game je. ramai gak dak kolej yang main bowling today. terasa seperti mcm weekend plak. sangat kecoh!

Photobucket

Photobucket

afta dat, kami ke McD pula. makan...makan...makan... kelaparan semua! and McD blackout sekejap. romantik betul lah McD ni. Fara, Sue and Lina makan BIG Mac. azie cuma makan double cheese burger dan aku makan HAPPY meal! yeah...

Photobucket


before balik, kitorang gerak ke metro kajang plak. shopping tyme! aku cuma beli kemeja o'reef untuk birthday present rein next week. fara pun beli kemeja yang sama untuk adik nya. hehehe.

Photobucket

then balik beranang menaiki road liner. penat gilew. mcm takde kelas plak pagi esok. terasa mcm weekend plak. haha.


You Might Also Like

1 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S