Merdeka itu bebas.

12:27 pm

Merdeka menjelang tiba.
Yeah. Merdeka eve kami ke dataran.
Semangat gila utk menyambut nya. (sbnarnya nak tgk bunga api ja…)

Photobucket
menom ka sms ini..??

But before ke dataran, kami dinner di kedai makan area situ.
Uh lambat gila ah makanan smpai. Kebulur kami.

Photobucket
ramainya...!!

Di dataraan, terlalu ramai org nak celebrate merdeka.
Antaranya, yg paling ramai budak2 yg aku rasa sekolah lagi.
Terfikir sejenak. Mak bapak diorang ni tak marah ke kwar smpai lewat2 gini.
Ngan fesyen ntah apa2. Ish…ish…
Menanti detik 12 mlm, aku melihat disekeliling.

Photobucket
ish apa nak jadi ini..??

Agak tertarik dengan seorang budak lelaki (mcm sebaya adek ku ja…)
Die pakai bendera kat badan die.
Wat mcm ala-ala pakai kain je.
Ish ish tak hormat bendera kita btol.
Tgk gambar itu dan nilaikan sendiri.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
merdeka...!!

12 mlm tiba. Laungan kemerdekaan kedengaran.
Selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 51, Malaysia…!!

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S