rebond AGAIN.

11:12 am

Photobucket


yeah.
rambut baru.
btol kata vujie.
kita perlu buat investment for satisfaction.
aku rebond lg rambut kuwh.
di da vinci hair studio.
ku rasa si allan tu pon da pnat tgk mke aku gi saloon diek je kot.
haha...tambah pendapatan diek gak pe...???
anyway,
after clazz tadyk aku memang kelam kabut gewak ke kl.
takot terlewat gi da vinci kang.
lama plak la kang aku lepak kat saloon si allan tuh.
after 3 jam aku di sana...
hasilnyer, rambut ku jadi lah spt gmbar yg di publish itu.
haha. then after rebond aku jumpa my sygg.
haha.. makan twisties di bwh pokok besar...!!!
ape2 pon aku sgt puas aty dengan rambut baru ini...!!!


p/s: jerawat semakin banyak di muka kuwh. gambar di atas tyme aku ngah melekit2 ta mandi lg. haha. so mke agak sengal...!!!

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S