hari-hari yang busy.

7:41 pm

post pertama aku di beranang.
haha. memang tak bley blah.
sangat busy sebenarnya.
memang takde masa untuk update blog.
maka sentiasa jadi silent reader sepanjang minggu ni.
takde ape yg berlaku pun.
now secara rasmi nya menetap di kelas HND 4 section 2.
amek 4 subjek je sem ni.
tp sangat la susah.
aku fikir, mungkin otak bakal merenk sem ni.
result? sem lepas aku cuma dpt 3.34 gpa. cgpa? cuma 3.11.
sangat lah sikit. adoyaii.
sue, cmne lah kita nak dapatkan 3.75 ni? ta dapat pi UK nanty.
hahaha.. angan2 semuanya.
aku tataw nak update apa sebenarnya.
last week tak kemana pun.
cuma ke youth '09 di pwtc.
agak seronok. and sempat utk membazir.
membeli cupcakes yg sangat comel dan tee baru!
and sempat singgah ke midvalley sebentar berjumpa rakan2.
singgah je pun.. jumpa kawan aku yg tgh ade gath kat sana.
best btol diorg ni plan event. siap reserved 1 hall GSC and A&W tu.
kelas baru start selasa lepas. tu pun ta blaja sangat.
tapi aku dah start pening sedikit demi sedikit.
cuma mengawal situasi. hahaha.
adoyaii. baru seminggu kat kolej aku da pening.
i think, my fav subjek sem ni web la kott.
haha. tesco baru sudah dibuka di semenyih.
tesco? miss nini ckp, kita patut boikot tesco.
hurm. tataw lah. aku nak pegi pun ta de duet.
haha. pegy tgk2 je la.
kerja? yup. sedang memikirkan tentang part time di mana2.
aku da dapat keje sebenarnya.
tp haruskah? aduh. nak beli buku pun da ta mampu ni.
sengkek nya diriku ketika ini.
melihat slip maybank aku yang hanya tinggal rm50.82,
di cimb juga rm13.54...
sangat sedih.

oh ye. to sis ara;
selamat bertunang! ahad ini bukan?
adek mu akan cuba sedaya upaya utk ke sana.
sangat jauh sebenarnya.
mungkin aku akan berbasikal ke putrajaya?
oh tidak!
hurm.
ketika ini sangat bosan sebenarnya.
sedang menyiapkan homework QMP.
maka otak sedikit merenk mengadap software maintenance.
aduh~~ hentikan blogging ini semua.
kerja masih tidak siap..


p/s: abaikan aja apa yang aku bebelkan itu. lalala...




You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S