impian miss xxx tercapai.

7:35 pm

entry kali ini khas untuk miss xxx miss xxs.
nampak nya,
impian selama ber-semester yang dah lama terkubur itu tercapai sudah.
selamat ber-jogging.
nanti kita ajak yamakasi skali ea?
haha.
jangan marah ah aku tulis entry kali ni.
saje je..
selamat bercuty ya kamu semua!
:)


p/s: kira dah naseb baek aku ta letak video and pic korang ber-jogging. haha..

You Might Also Like

8 comments

  1. jogging atas angin pulak cmne eh??ehhehe

    ReplyDelete
  2. tahniah la kan kawan u tu....impian jadi knyataan...

    ReplyDelete
  3. baik letak je gambar ngan video jogging tu ^^ nak tengok hehe

    ReplyDelete
  4. weh.. sape tah miss XXX tu.. ni mesti charlie angel 3 ekor tu kan.. mls nak sbt name hahah.. lps g jogging trs g makan.. org kate "buang lemak lame amik lemak baru" hahaha

    ReplyDelete
  5. tau xpe....bes tol ayt skeletor tuh

    ReplyDelete
  6. abg zam;
    tak leyh.
    nnty mereka saman sha pulak. haha

    anonymous;
    jalan atas angin itu cik farah. haha.

    skeletor;
    btol2. sokong kata2 kamu. ape ah diorg ni. lpas jog, makan lak.

    ReplyDelete
  7. cik syira ni perlu ke stated name
    cis cis

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S