masih terus menaip tidak henti-henti.

12:17 am

status: sangat bosan

lokasi: kuantan yang bosan

Photobucket


jari jemari saya tidak boleh berhenti menaip ketika ini. memang ini lah yang akan terjadi jika online di rumah sendiri atau keadaan yang sedang bosan. sentiasa terasa mahu upload gambar dengan banyakk. hahaha.

Photobucket

comel tak saya? hahaha. saja mahu buat cik fara termuntah dengan banyakk nya ketika dengar statement itu. saya sangat gemar sama ini gambar sehingga kan saya buat gambar ini sebagai dekstop backround lappy saya, dan juga main picture untuk friendster, myspace dan juga yahoo messenger saya. hahaha. sangat suka. peace!

Photobucket


pipi saya tidaklah se-tembam ini sebenarnya. sengaja mahu buat2 tembam supaya cik fara dan cik sue tidak lagi berkata-kata saya suka buat pipi saya nampak kurus ketika bergambar. saya bukanlah spesies ikan buntal atau ikan kembung okayhh kerana saya tidak gemar akan ikan. :0


Photobucket


saya sangat suka buat mulut saya begitu. kuruskan pipi anda. hahaha. mengapakah rambut saya disepit begitu? hal ini hanya terjadi jika sahabat saya; cik nazlina memegang sikat dan sepit rambut. saya selesa rambut saya disepit begitu setiap kali saya mahu keluar ke mana-mana. walaupun ketika itu cik nazlina sedang tidur, saya akan kejutkan beliau semata-mata mahu rambut saya disepit begitu oleh beliau. terima kasih sygg kuh nazlina!

nota: jika anda terlihat gambar2 itu semua ade bintik2 putih, saya tidak tahu mengapa. hahaha. untuk kualiti yang lebih baik sila ke halaman friendster saya.


You Might Also Like

10 comments

  1. hmm
    bajet comei wat pipi kembong
    cess
    hehehe xp

    ReplyDelete
  2. one word...Boooooooo!!!!

    ReplyDelete
  3. hobi kita sama di kala keboringan..
    ahakz..
    biar apa org kata..yang penting..
    KITA HAPPY!!
    yeeeaaaaa~

    ReplyDelete
  4. ye btol tu cik farin;
    biar apa org kata..yang penting..
    KITA HAPPY!!

    cik nyamuk itu jeles la.

    ReplyDelete
  5. yayaya.
    betul tu..
    dia jeles sbb kita kiut sgt2,,
    auuuuw..hehehe

    ReplyDelete
  6. dia jeles sbb kita kiut sgt2,,
    auuuuw..hehehe????
    auwwwww!!!No Ok???
    ngenggg ngengggggg nnngennnnggg

    ReplyDelete
  7. cik nyamuk jeles saya dan farina sangat cute!

    ReplyDelete
  8. haha..cik nyauk it..ngaku je la..
    buat apa baling batu sembunyi tangan..
    tak kuasa nak layan..hehehhe...

    ReplyDelete
  9. haha. cik farina; nyamuk itu kawan kelas saya. die slalu dengki sama saya. fumakila vs shieldtox

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S