8:52 am

Photobucket



satu perubahan drastik dalam diri aku.
selamat tinggal semua.
selamat tinggal dunia.

You Might Also Like

8 comments

  1. syera kena tipu ngan pakwe die...
    hahahaha...
    aku dah cakap dah, jantan ni mmg tak blh percaya.
    aku pun selalu kena tipu ngan jantan.

    ReplyDelete
  2. bila dia buat kita mcm tu..
    dia pun akan bakal ditipu ngn bakal awek dia skrg..percaya lah..tuhan tu maha adil..
    satu hari nnt dia akan rasa mcmna u rasa..then,,wktu 2 dia akan ingat kt eyra..sbb pmpuan yg rmpas bf org ni bkan blh percaya..diorg dah dpt..pastu akan get loss..
    waktu tu ur bf akan mnagis air mata darah..
    dah byk kali jmpa kes mcm ni..
    eyra kuatkan smgat eh..
    mb ur bf bkan lelaki yg baik utk u..adalah tu hikmahnya Allah nak tunjuk..

    ReplyDelete
  3. ye cik farina. sama spt my ex bf. kes yg sama. dan die dah kna akibatnya. and i'm waiting my bf yg skrg akan kna kesan yg sama jugak akhirnya nnty. keep my word. dat is my promise. what he give me, he will get back.

    ReplyDelete
  4. ya..btul tu eyra..
    kita tunggu dan lihat sama2..
    nnt bila dia nak kat eyra..merayu dia pun,,jgn la nak k..hehhee..

    ReplyDelete
  5. eyra dearie...
    i mcm tak jadi la turun KL.
    schedule pack sgt.
    tp xpe. kc no fon eyra eyh. manalah tau kan ada rezki dpt gak g KL. hehe.
    email eyh.
    [email protected]

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. cik ujie. saya bagi email nnty.

    cik farina. ye betul lah tuh. tidak mahu komen ape2 lg.

    cik zamani syukri. saya mintak maaf andai anda membaca comment2 di blog ini yg agak membangkang anda. im sorry sygg. ayg tak terniat pun. takde sebarang nama sygg dlm entry ni. cuma sygg akan paham satu hari nanti apa yg aygg maksudkan dengan "perubahan drastik".

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S