tagged by kakak anne kuh sayang.

9:37 am

Photobucket
I was tagged by ANNE. I need to take pictures of my purse and it's contents..
Adoyaiii….ni kes berat ni. Mencabar betul tag ni. Kakak anne,
sorry ya lambat balas tag. Adik kecik mu Photobucket ini sudah lama tak jenguk blog kakak anne sebenarnya… hahaha… pernah dapat tag ini tapi tidak dijawab. Now, saya mahu menjawab tag ini.

okay…1…2…3…start

The purse is black color. Walaupun saya suka pink tapi ta pernah ade purse kaler pink. Mengapa? Hanya tuhan sahaja yang tahu okayyhh. Bluecross girl. Di beli di kedai Miss T di east coast mall beberapa bulan yang lepas berharga rm24.90. Masih baru. Bau kedai lg okayyh??

Photobucket

*pandangan hadapan…kelihatan padat*

Photobucket

*page pertama…hahaha*

Photobucket

*page kedua…banyak yang tidak patut dilihat*

Photobucket

*pandangan belakang…terlalu gemok purse saya*

Contents;

Photobucket

Wahhhh…banyaknya! Dan banyak juga item yang “tidak patut dilihat”…


- Cash rm4.10 *saya memang miskin* Photobucket

- Clinic card *terpaksa dihitamkan supaya anda semua tidak tahu saya sakit apa*

- Pictures of me and my friends *dulu banyak penpal.sangat suka tukar2 gambar*
Photobucket

- Business card; my uncles, cousins, friends and hair salon.

- My name; syira.
Photobucket *simpan dr sekolah lg…*

- Setem 30sen untuk kecemasan. bernilai rm1.50 *guna pada musim raya sahaja*

- USM sticker *juga disimpan sejak sekolah. Pemberian seorang rakan keluarga bernama azizi*

- Pictures of my bf
Photobucket and me *terpasa dihitamkan. Mengapa? Ramai dengki dengan saya*

- kata2 himat: "love is like a curse to us...and we locked into it for eernity..." *saya memang sgt jiwang*

- Sim cards. *masih boleh digunakan. Tidak termasuk ade lagi 3 dalam handphones
Photobucket saya*

- McD coupon. *sudah tamat tempoh*

- Bank slip *sangat suka simpan sampah dalam purse ini*

- Tesco Card *sgt penting sejak tesco baru dibuka di semenyih*

- Touch n go card *anda sangat memerlukannya apabila anda berada di KL*

- Bonuslink card *juga penting ketika bershopping*

- PADINI membership card *lagi la penting. Nama pun saya gemar shopping di PADINI*
Photobucket

- Rakan Muda membership card *mcm tak percaya je kad ni ada dlm purse saya*

- Arkib Negara Malaysia membership card *ya, saya seorang penyelidik*

- Hinode shop membership card *sangat jarang digunakan*

- MyKad. *terpaksa dihitamkan juga kerana saya tidak suka gambar saya itu*

- Maybank card *hanya digunakan di awal bulan sahaja. Current balance; RM1.42*

- CIMB card *juga hanya digunakan ketika elaun MARA masuk sahaja*



Fuhh…fuhhh….penat gilew jawab tag ini.
Photobucket


I am tagging:

1.
vujie shayunk
2.
baby farina
3.
queen rara
4.
yamakasi comell


p/s: saya sebenarnya tidak berapa gemar untuk menayang isi kandungan purse saya di khalayak ramai. oleh sebab itu terlalu banyak bahagian yang tidak patut dilihat. harap maaf.


You Might Also Like

5 comments

  1. banyaknya tag kena jawab..hehehe..
    sengaja eyh nak tgk purse org..
    xde duit pun..resit pembelian je byk..hik3..

    ReplyDelete
  2. haha. tak kire. kamu kna juga jwb

    ReplyDelete
  3. ko ade. saje je tuh... aku tau ko ade...

    ReplyDelete
  4. dompet aku murah jer....
    RM6.90... dh setaun lebey pkai..
    :D
    anyway, smart..!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S