TEKANAN !

8:12 pm




seriously, aku dalam keadaan TEKANAN perasaan.

sumpah banyak gila dowh keje nak setel!

assignment, exam, test, interview, bla bla bla.

esok final exam MPW 1143. wish me luck.

hari tu ada meteor shower aku tak sempat nak make a wish.

thanks la untuk semua yang bagi kata-kata semangat.

aku memang dah down gila babi ni.

blah dulu.

chow.




nak iklan jap:
sila lawat www.stormreaders.com
aku tengah tolong mentor aku jual buku. insaf dowh!

You Might Also Like

3 comments

  1. chill la, kuat kan semangat, dah tak lame dah, pastu abes la, btw, good luck!!

    tak syirik ke buat wish utk ujan meteor tu? hehe!

    ReplyDelete
  2. anwar; ckp jek. dah dua kali skodeng bintang berak. tapi tak pernah wish pon

    eny; tq sygg

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S