perjalanan yang bahagia ke kuala lumpur. whoops!

10:44 pm


semalam adalah hari yang memenatkan dan semuanya dalam keadaan tekanan. tapi, sangat best juga. okayh, sila baca entri ini dengan mode gedik!

pagi pagi buta sudah bangun, bersiap mahu ke kuala yang berlumpur. eh bukan! kuala lumpur lah! lepas bersiap siap, kemas semua baju, kejut adik adik, kami bertolak dari rumah dan menuju ke rumah nuek. ehem ehem. mula lah nak menggedik. segala sakit senggugut pun hilang secara tiba tiba. *winkwink* berhenti mengarut. beliau bukan boyf aku pun! hahaha. datang rumah beliau untuk menjemput beliau yang mahu tumpang ke KL. after melepak lepak sekejap kat rumah beliau, cium cium pipi adek diek, then kami pun bergerak menuju ke KL. fuh mengantuk gila time tuh. bajet nak tidur je dalam kereta. tapi mati terus hasrat nak tidur dalam kereta sebab adik adik semua bising memekak.

Photobucket

sampai temerloh, berhenti makan. tapi jalan jem gila masa uh. tengok ah kereta berderet deret mahu berhenti kat temerloh. memang sesak semua mahu ke KL. after makan makan kat temerloh, sambung semula perjalanan ke KL. then tatau nak buat apa dalam kereta lepas tuh, sebuk twitter jek. cis sempat lagi eny sickchild72 tu ngumpat aku dalam twitter. asal aku tak on9 jek mesti ada budak tuh sebut nama aku dalam twitter. jaga kao! hahaha. then selekeh gila comot comot duduk dalam kereta, bosan bosan amek lah gambar! sebab eny sickchild nak tengok sangat, nah special gambar dua budak comot untuk kao!

Photobucket

hah, ini dia gambar kami yang selekeh comot comot dua orang budak gemok dalam kereta. hahaha! rasa nak cubit jek pipi nuek bagi lagi tembam. mengada sangat cakap dia tak boleh makan banyak sebab dah gemok. cis cis.


sampai KL pukul berapa entah. pegi JJ maluri dulu. pegi berlari lari dengan rambang mata tengok sales. pegi makan takoyaki sama dengan nuek. nyum nyum. sedap woo! lepas tuh, shopping barang dapur sket, then sempat pulak nuek rembat beli sehelai baju tized yang murah tuh. sangat comel lah kamu pakai tee tuh! aku mahu beli selipar atlanta, tapi dah tak sempat pulak nak pilih pilih. esok esok jek la aku beli.

then hantar nuek pergi LRT pandan jaya sebab beliau mahu ke KL central. kami pulak balik rumah angah kat shamelin. lepag punggah semua barang barang aku dalam kereta untuk di bawa pulang ke kuantan, family aku balik kuantan. aku pulak pergi times square. unutk apa? lapar. kononnya nak pergi makan prosperity kat mekdi. sekali ramai pulak dah orang. cis.

Photobucket

maka pergi lepak borders kejap, then teman nuek pergi cc, setel semua borang nak pergi intern, print tiket flight pergi terengganu semua lah. lepas tuh baru pergi makan kat wendy's. huhuhu. hentam jek ah. sedap jugak! walaupun mahal sedikit. hahaha. then pergi cold storage beli apples and oranges for nuek's sister, kami pun pulang ke pangkal jalan. lepas ni entah bila pulak dapat jumpa nuek. tskkk =_="

malam tuh, dah la penat nak mampos. janji dengan eny nak gosip kat YM malam tuh. sekali charger lappy aku buat taik pulak rosak. bengang sungguh. dah ah nak kena balik redo assignment kat beranang ni. duhh! tertekan gila. rasa nak campak campak jek laptop.

pagi isnin, aku pulang ke beranang dengan semangat nya! tapi tension gila jauh jalan kaki dari rumah ke LRT, lepas tuh sampai beranang takde bas secara tiba tiba. entah kenapa, mungkin semua bas kena korban kot? naseb ada mu'az mookies tolong tumpang kan sampai beranang. thanks u! :)

now, online secara jayanya bersiaran langsung dari bumi beranang terchenta sangat ni. duhh! bila la nak habis semua azab assignment ni weyh?


You Might Also Like

4 comments

  1. Hmm hehe ... Wendy's sedap ker? nak sikit...

    ReplyDelete
  2. waaah..mekdi..bestnyer..lame x mam..huuhu

    ReplyDelete
  3. fewittttttttttttttttttttttt balakkkkkk!
    hahahha.
    patut ah cam longgar je spender aku rase rupenye ade org duk nyebut name aku. hahahah

    hensem2 macam shah rukh khan.

    ReplyDelete
  4. apiih mana ade mekdi? wendy's tuh..


    rizmanz, mmg sedapp giler. lagi sedapp kalau u belanja i..


    eny, la...spender kao longgar apesal? meh aku belikan spender baru. saiz ape? XXL? hahahha! die bukan balak aku la weyh. ex akuh jek. mix malay+indian mmg ah mke cam srk. :)

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S