Kesatria Poyos

9:46 pm

Photobucket

sebelum tidur semalam, kebosanan melanda maka aku check dashboard blog lihat-lihat update baru dari blogger-blogger terkenal auwww. tengok ramai pula sebok kepoh pasal menatang game-game Facebook satu ni. aku ni jenis susah sikit layan game kat mukabuku ni. al-maklumlah macam takde masa je. orang invite semua aku click ignore je. tetibe rasa macam seusatu menarik perhatian. Kesatria Poyos? KP? apa ni? aku pun cikedaut lah semalam. cis, sekali ter join lah pulak!

Kesatria Poyos adalah game di dalam Facebook buatan Malaysia tanah air ku tercinta. cis konon aku semangat 1 Malaysia dan menyokong barang buatan Malaysia lah. mula-mula aku tengok game ni memang aku terus paham. ala-ala game sorority aku main kat Facebook dulu kala zaman muda mudi. serang-serang, beli item semua cuma yang menariknya, dalam bahasa melayu beb! semuanya hasil anak Malaysia, Atok Nujum Poyo.

aku malas nak cakap banyak sebab aku baru je main game ni satu hari. walaupun baru sehari berkenalan, aku sudah jatuh chenta! so, korang layan lah screenshot yang ada ni... zasss!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

(click gambar untuk tumbesaran)


maaf ler, geng pun baru 4 ketul. tapi jangan korang tatau, geng pertama aku adalah FARID KAMIL hensem gila tuh. yes, pelakon tuh dah sampai Tahap 13 dalam Kesatria Poyos. apa lagi? meh lah join main game Kesatria Poyos.

100% buatan Malaysia, 100% bahasa Melayu!

bangga beb...

pssttt...
klik je kat mana-mana nama Kesatria Poyos kat atas ni.
aku dah link kan.





You Might Also Like

11 comments

  1. huhuhu..

    atok nujum poyo punye ker??..

    ReplyDelete
  2. dah lame dah join game nih..uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. tapi tetap berbangga sebab anak melayu mampu buat game macam ni. :D

    ReplyDelete
  4. eyra, saya dah stop main2 game ni. bosanlah... nanti sampai satu tahap, rasa nak muntah main game...

    ReplyDelete
  5. agaga.
    macam mafia wars ke ni??.
    bagusla tu..
    d:

    ReplyDelete
  6. baru join main game semalam..so far ok la...hehe

    ReplyDelete
  7. aku tak nak la join sbb aku xnk jd seorang laki yg gagah yg poyo..hikhik

    ReplyDelete
  8. weee~
    de gak melayu yg wat game kat fb nie..
    gue dh lame benar xmen game kat fb huhuk

    ReplyDelete
  9. weee~
    de gak melayu yg wat game kat fb nie..
    gue dh lame benar xmen game kat fb huhuk

    ReplyDelete
  10. jom join contest yg menawarkan lappy acer n rm20 stp refferal..

    http://www.mieran87.co.cc/2010/04/jom-rebut-acer-aspire-one-at.html

    ReplyDelete
  11. wat sesape yang xreti nak men game KP..kat sini aku da wat review n tips sket...


    cara bermain Kesatria Poyos

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S