Contest Si Comel 2

6:49 am




Contest Si Comel 2.


ehem ehem.
haritu sebab ku malas gilak nak promosi secara besar-besaran.
maka, Nur Ain Hawani hanya mendapat no 4.
sian Nini comel lote macam tu pun takde yang sudi vote.

Contest Si Comel bersiaran langsung kembali dari sri pentas netQueen.
eh eh. terlebih sudah!

mula-mula ku ingat nak letak gambar anak sepupu ku,
sekali tengok kelayakan... aduh!
umur setahun - doblas tahun.
zara tuh baru sebulan. kensel!

lepas tu kan, nak je ku letak gambar mia sara nasuha .
siapa mia sara nasuha?
ala..yang HOT kat dalam drama adamaya tu.
pergh comel...tapi TAK BOLEH.

Photobucket

maka, ku letak pula gambar sepupu ku,
MUHAMMAD AQIL FATHI.

baiklah, ini detail si comel ini:

Nama Penuh: Muhammad Aqil Fathi Bin Mohd Ruzaimi
Nama Panggilan: Aqil
Tarikh Lahir: 11 April 2003
Sekolah: SK Bukit Pekan

ku tak tahu kenapa ku pilih gambar ini. masa ni hari raya 2 tahun lepas. si Aqil ni baru belajar style peace muncung mulut terbaru dari sepupu yang lain. TERBAIK la aqil!

Contest Si Comel 2 ini adalah dianjurkan oleh netQueen.
jika anda berminat untuk menyertai contest ini, sila ke sini:
www.netqueen.com.my.

akhir kata;

T-SHIRT EDISI TERHAD netQueen SPONSORED BY
www.netqueen.com.my

You Might Also Like

1 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S