Celcom , kekasih saya.

8:13 am


saya pengguna prepaid dan postpaid celcom sejak bertahun dahulu. hampir enam tahun saya setia bersama dia. saya juga pengguna broadband celcom. apa istimewa nya celcom di mata saya? celcom selalu bagi kredit free sebab saya setia. celcom selalu bagi saya macam-macam special bonus jika saya topup. eh merepek apa ni? jum tengok promo baru dari celcom.




yang ni memang naissss gila untuk pengguna xpax. anda kuat gila bergayut? setiap 10min nak bergayut? topup no xpax anda, dan dapatkan bonus yang menanti. kalau topup 5 kali RM10, dapat FREE 100min untuk semua nombor celcom. kalau topup RM10 tujuh kali, anda dapat FREE seminggu call dan sms untuk 15pax anda. kalau topup 10 kali RM10 dapat FREE RM10 credit dan peluang menang cash RM8,888. woot! menarik kan? untuk info: KLIK SINI







nak pakai broadband tapi tak mampu? nak harga broadband yang berpatutan? tahu tak kalau anda subscribe broadband dari celcom anda akan dapat benefit sebanyak RM500? dah la ada broadband comnel Limited Edition Fortune Mask tengah promo kat celcom sekarang. naiiisssss gila design. ada 12 design semuanya dan ada juga device lain yang berdesign limited edition ini! contohnya mini router, notebook dan netbook HP. Promo price untuk broadband quota jugak ada iaitu 1GB quota hanya RM12.88 dan 5GB quota hanya RM38.88 sahaja. untuk lebih info: KLIK SINI

You Might Also Like

3 comments

  1. wow!!!
    boleh thn juga..
    ehehee

    ReplyDelete
  2. arghhh!!!bencinyer celcom...suka wat promo yg baru...huhu

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S