teda mood blogging!

9:11 am


hai korunkkkk.... *tetibe*

maaf lama tak update since 29 January. last aku update pun aku tepek video dari youtube jak. terkial-kial aku update guna netbook HP Mini cinonit itu. seperti yang sudah dimaklumkan, aku telah kehilangan lappy Acer 4720 yang bernama Nur Esah. dah arwah dah si Esah tu. selamat berada di tangan penyangak jahanam *aku sumpah kau hidup merana pencurik!* kenapa mesti ada orang jahat? kenapa lah korang tak cari duet dengan rezeki yang halal? buduh!






lappy baru, Nur Delaila.

maaf lah bebanyak aku tak sempat balas semua msg di chatbox dan berjalan-jalan di blog korang since 20 January atas kesusahan tiada lappy masa tu. netbook sangat susah untuk buka blog aku. and now aku dah dapay lappy baru, Dell Inspiron 14 atas belas kasihan seorang pakcik yang baik hati. tapi, aku ada masalah lain pula. lepas satu, datang pulak masalah lain *sigh*



masalahnya, ITMS kat UTP sudah blocked banyak website di UTP ni. semua benda aku tak boleh access padahal bukan aku bukak web gambar bogel ka, porn website apa jadah pun. gtalk dan skype tak boleh buat call dah sebab semua transfer voice kena blocked. youtube, video kat Facebook, and even aku nak download driver printer pun tak boleh. haram jadah kan? lagi bangang, blog aku sendiri pun tak boleh bukak. sedih sangat. aku boleh bypass proxy tapi tetap la haram jadah jugak. aku hanya boleh view blog tanpa boleh buat apa-apa. maka, maaf la kepada blog yang self-hosted atau berdomain dot com, dot net sebagainya. aku hanya boleh access blog yang ber dot blogspot jak sekarang =.=

maka, habis sudah hasil bebelan aku sekian kalinya. aku akan cuba berusaha sedikit2 untuk blogwalking semua. maceh. sayang korang ketat-ketat. ♥

You Might Also Like

7 comments

  1. huhu!~ ko beli laptop tuh rege brape?Laptop aku dh selamat.Xleyh on dh nih. Cmne laptop ko leyh hilang?Huhuhu

    ReplyDelete
  2. sayang korang ketat-ketat <-- first time dgr ni.. mcm best je

    ReplyDelete
  3. Ini adalah blog yang sempurna bagi siapa saja yang ingin tahu tentang topik ini. Kau tahu begitu banyak hampir sulit untuk berdebat dengan Anda (tidak bahwa saya benar-benar ingin ... HaHa). Anda pasti meletakkan putaran baru pada subjek thats telah ditulis selama bertahun-tahun. Hal-hal besar, hanya hebat!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S