468x60

.

Pario Tie Jubah by Odara Mode - Kekal Cantik Bergaya di Hari Raya!

Thursday, June 09, 2016




Nak dekat raya ni mesti semua, yang takde baju raya lagi tu mesti runsing semacam kan. Ye la nak tempah sah sah lah semua tailor dah tutup tempahan berbulan awal dari bulan puasa lagi. So nak selesaikan masalah korang ni apa kata kita beli je pario jubah Odara Mode ni ha. Fuh, pario tie jubah? macam mana tu? pario mix dengan jubah ni urban hipster betul ni first time dengar.

Rekaan gabungan diantara pario dan jubah, dengan material fabrik poly-crepe yang berkualiti tinggi dan tidak mudah berkedut, dijamin korang kekal cantik bergaya di hari lebaran nanti. Tak payah fikir tengah duduk makan lemang dan rendang rumah nenek, tetibe jubah pario korang berkedut aduh, kena gosok balik. Hah takde dah masalah tu semua sebab memang tidak mudah berkedut, terus boleh bergaya dengan selesa lek lek makan kuih raya. Material ni pun flowy cantik je boleh feeling macam princess sikit kan.



Didatangkan khas dengan empat pilihan warna iaitu Dusty Purple, Navy Blue, Salmon Pink dan Chilli Red, memang cantik-cantik pilihan warna yang ada ni. Pasti korang lebih menyerlah pagi raya tu memukau mata-mata orang kampung gituh. Didatangkan dengan saiz XS hingga L, Pario Tie Jubah ni juga ada hidden zip di bahagian tangan tu so memang wudhu friendly. Kalau pakai dari pagi raya, lepas tu nak pergi solat raya tu tak payah susah fikir lengan baju tu sempit susah nak tarik ke apa. Ada zip wudhu friendly!

Yang bestnya, Pario Tie Jubah by Odara Mode ni dah la boleh digayakan depan belakang. Bukan terbalikkan baju tu bukan. Maksudnya, ikatan ala-ala pario tu boleh digayakan ikut keselesaan korang samaada diikat pada bahagian hadapan macam pario di tepi pantai gituh atau di bahagian belakang. Wah, boleh dwi gaya!


Menarik kan Pario Tie Jubah by Odara Mode ni? Berminat tak?

Harga untuk Pario Tie Jubah by Odara Mode ni ialah RM 179.00. Tapi berita baik untuk korang, Odara Mode sedang buat promo price RM 149.00 untuk early birds! Hah, macam harga kasih sayang lah. Korang cuma perlu whatsapp mereka "Neyra Odara Jubah" di nombor dibawah untuk dapat harga promo!


+6013 300 3364

atau 

+6010 225 0424

Cepat cepat order Jubah Tie Pario ni! 
Untuk maklumat lanjut korang boleh like & follow Facebook dan Instagram Odara Mode:

Facebook: ODARA mode
Instagram: @odara.mode








0 comments:

 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates