Online Sale Produk Shurah dan Promosi #AmazeingPromo

9:28 am




Sudah saya ceritakan bagaimana untuk memenangi hadia misteri dan wang tunai RM100 mingguan di entri sebelum ini tentang #AmazeingPromo Shurah kan? Jetaine A-MAZE-ING Promo masih berlangsung sehingga 15 Mei 2017 dan korang masih sempat dan berpeluang nak menang pelbagai hadiah misteri dan wang tunai RM 100 minguan.  Hanya dengan sebarang pembelian produk Shurah sebanyak RM 20 dalam satu resit, korang layak join A-maze-ing Promo ni sama ada join Amazeing Game ataupun Photo Contest. Macam mana nak join promosi ni?

Untuk yang nak menang wang tunai RM 100 pulak, boleh join Photo Contest. Setiap minggu selama 8 minggu berturut-turut, hadiah wang tunai RM 100 akan diberi kepada pemenang mingguan. Cuma perlu beli produk Shurah dengan nilai sebanyak minima RM 20 dalam satu resit, ambil gambar dengan prop yang disediakan dan upload di Facebook dan Instagram dengan hashtag #AmazeingPromo dan jangan lupa public kan account!


Ada juga promosi gift with purchase dengan setiap pembelian RM 70, RM 100 dan RM 150, korang layak membawa pulang hadiah dari Jetaine! Dengan setiap pembelian RM 70 keatas, layak dapat bag nylon foldable, RM 100 ke atas layak bawa pulang glass bottle 400ml beserta pouch dan setiap pembelian RM 150 ke atas dapat pulak payung bersaiz 30”.

Untuk Amazeing Game pula, lepas beli RM 20 produk Shurah dalam satu resit terus hah boleh join game mudah ni dan menangi instant reward yang disediakan. Ada pelbagai hadiah misteri yang disediakan.

Semua outlet yang terlibat dalam promosi Amazeing Promo pada bulan April dan Mei 2017 adalah seperti berikut:

UTARA: Minat Kampar, TF Tapah, TF Tg Malim, TF 1 Teluk Intan, TF 2 Teluk Intan, The Store Teluk Intan, Billion Lumut, The Store Sitiawan, TF Seri Manjung, Rapid Sri Manjung, Billion Pantai Remis, Billion Seri Iskandar, The Store Kampar road, The Store Onn Jaafar, TF Botani, TF Batu Gajah, Billion Mart Jelapang, Billion Gunung Rapat, TF Sg. Siput, TF Gerik, Jimat Kuala Kangsar, The Store Kamunting, The Store Taiping Jaya, Longwan Guar Cempedak, Longwan Alor Setar, TSC Parit Buntar, Billion Prai, Longwan Baling, Sunshine Farlim, Yawata Jitra, Pacific Alor Setar Mall, Gmart Sungai Petani, Cmart 5 Sungai Petani, Billion Sungai Petani, Cmart Changlon.

SELATAN: Nirwana Maju Segamat, The Store Muar, TF Muar, Astaka Muar, Melaka Mall Family Store, Jasin Point Family Store, The Store JB, The Store Sentosa, The Store Pandan, The Store Johor Jaya, Pacific Kluang, Wellward Parit Raja & Nirwana Batu Pahat, The Store Seremban, TMG Jeruplo Bahau, Billion Bahau.

SENTRAL: TF Sg. Besar, Billion Port Klang, The Store Paragon Ampang, GUS Bukit Beruntung. 

PANTAI TIMUR: Pantai Timur Hypermarket, Billion Kota Bharu, Nirwana Kota Bharu, Aneka Tanah Merah, Pantai Timur B. Bunga, Pantai Timur Kuala Besut, PKT Kuala Besut, TF Jerantut, Tunas Manja Jerantut 1 & 2, TF K. Hiper, TF Mentakab, TMG Sg Isap, Tunas Mas Kuantan, TMG B/Setangkol, Pantai Selamat IM, TMG Transit Point, Pantai Selamat M2, Sabasun1, Hock Kee Seng, Nirwana Kuala Terengganu, Nirwana Kemaman.



 

Kalau rasa macam nak beli produk Shurah tapi gila sibuk sampai takde masa,jangan risau sebab korang boleh je beli produk Shurah secara online je. Bukan produk Shurah je, tapi semua produk-produk lain juga di sini : www.jetaine.com. Berita baiknya, sekarang ada ONLINE SALE!!

Apa yang sale? Ada diskaun 40% untuk rangkaian Shurah Pencerah Skin Care (bungkusan lama) kalau beli secara online! Fuh, memang banyak 40% tu. Dah lah harga memang murah, lagi murah jimat berganda sempena online sale ni. 

Jom ramai-ramai sertai A-MAZE-ING Promo bersama Shurah ni. Maklumat lanjut boleh check:



Facebook: Shurah
Instagram: @shurahmalaysia
Website: www.shurah.com.my

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S