Best Perfumes - Pilihan Minyak Wangi No. 1 di Malaysia!

10:06 pm


Siapa je nak bau busuk sentiasa kan? Hah nasib baik masatravel ke Pulau Tioman baru ni saya bawak bersama  Best Perfumes – Fearless by Victoria Secret. Dengan jadual yang padat penuh aktiviti, pergi naik basikal lah, main golf lah, berkayak… Fuh, nasib baik tetap kekal wangi dengan spray Best Perfumes selalu.




Apa yang saya suka tentang Best Perfumes ni, saiz botol yang mudah di bawa travel. Ada tiga saiz berlainan, iaitu 10ml, 20ml dan 30ml. Ye la kalau nak naik flight pun tak perlu risau kena tahan ke apa bawak perfume hah. Yang bestnya, Best Perfumes ni juga boleh dibawa solat. Selain itu, ketahan bau Best Perfumes juga adalah tahan  8 jam, dan ini memang sangat penting tak lah habis sebotol tu kejap je duk spray spray kan?

Siapa pengasas Best Perfumes ni sebenarnya? Hah, pengasasnya Zazwani Zakaria, dan tahu tak apa yang menarik lagi? Uniknya, wangian minyak wangi Best Perfumes ini dibuat sendiri oleh pengasasnya. Dan jangan tak tahu Best Perfumes sudah pun menembusi pasaran Brunei dan SIngapura walaupun baru sahaja 3 bulan dalam pasaran. Wahhhh dashat gila!


     Wangian Untuk Lelaki  

 One Million by Paco Rabanne

Legend by Mont Blanc

Armani Code by Girgio Armani

Polo Black by Ralph Lauren
Dunhill Desire Blue by Dunhill
Aqua De Gio by Girgio Armani
Dunhill London by Alfred London


Wangian Untuk Wanita 


Bombshell by Victoria Secret
Fearless by Victoria Secret
 Lady Million by Paco Rabanne

Black Xs by Paco Rabanne
 Live by J.Lo
Vanilla by Zara
Forbidden Rose by Avril Lavinge
Incanto Shine by Ferragamo
Nina Richi by Nina Richi





Pelbagai haruman minyak wangi terbaik dari Best Perfumes ni. Dengan harga murah dan mampu milik, student macam saya ni suka lah. Jimat! haha. Harga untuk Best Perfumes ialah:



10ml - RM15
20ml - RM20
30ml - RM35



Wow! Sangat murah dan berbaloi untuk dimiliki kan? Testimoni yang diberikan oleh  pelanggan pun semuanya puas hati dengan Best Perfumes ni. Tak caya? Hah boleh baca dibawah ni:







Dashat sungguh penangan Best Perfumes ni. EH, macam mana nak beli?
Hah kalau nak beli boleh rujuk maklumat dibawah:

Izzati 
017- 987 9178

Facebook : 
Facebook Page : 

Instagram : 


Yang berminat untuk menjadi agen pula boleh terus hubungi, 
Zazwani zakaria 








You Might Also Like

1 comments

  1. Waahhh.. dah mewangi ni, x derk sesape follow ke daripda tioman.. kikiki

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S